Croitoru: ”Mă gândeam să plec de pe bancă”

Ultima actualizare:

    Marius CroitoruFOTO: Sportpictures.eu
Marius CroitoruFOTO: Sportpictures.eu

Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoșani, abia a suportat minutele de prelungire ale meciului câștigat cu 2-1 în deplasare cu Viitorul.

FC Botoșani a obținut o victorie mare la Ovidiu: 2-1 cu FC Viitorul, dar antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, a recunoscut că finalul partidei l-a îmbătrânit cu câțiva ani.

După ce în urmă cu două etape a fost egalat de Sepsi în ultimele secunde ale minutelor de prelungire, în acel 2-2 care l-a făcut să se tăvălească pe jos de nervi, acum Marius Croitoru s-a temut că va retrăi acele momente. Echipa lui conducea cu 2-0 în minutul 90+1, când a venit golul lui Luckassen, iar pulsul tehnicianului a crescut la maximum: ”Am luat gol în minutul 90 şi mă gândeam să plec de pe bancă. Am oroare de aceste patru minute de prelungire. E bine că am învăţat să suferim în zece oameni. Sunt de lăudat şi de apreciat efortul şi munca lor din această seară”, a declarat Croitoru. El speră acum ca patronul echipei, Valeriu Iftime, să le acorde acea primă promisă înaintea partidei cu Viitorul: ”A vrut să ne promită o primă înainte, am spus ”Nu, lăsaţi-ne întâi să câştigăm”. Acum îl aştept şi eu. A promis că va da o primă săptămâna aceasta, una de care să ne bucurăm cu adevărat. Probabil va fi una pe măsura efortului şi a frumuseţii jocului din seara asta”, a încheiat tehnicianul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net