CSA Steaua a ratat din nou promovarea în Liga a 3-a la fotbal

Ultima actualizare:

    Carmen a câștigat meciul cu Steaua în urma unui autogolFoto: Sport Pictures
Carmen a câștigat meciul cu Steaua în urma unui autogolFoto: Sport Pictures

Furioși că Steaua a ratat încă o dată promovarea în Liga a 3-a, fanii au invadat terenul și s-au luptat cu forțele de ordine

Creditată cu prima șansă în Play-Off-ul Ligii a 4-a, echipa clubului militar a avut o evoluție slabă în meciul decisiv, cu Carmen, pierzând (0-1) în urma autogolului lui Robu (min. 27). Cu toate că aveau și varianta meciului egal pentru a termina pe primul loc faza finală și a se califica în barajul de promovare, oamenii lui Marius Lăcătuș n-au izbutit să-și creeze multe ocazii de gol, cel mai periculos dovedindu-se Lucas Caetano. Mai mult decât atât, steliștii și-au marcat și un autogol la o fază în care balonul a fost bâlbâit de portarul Iancu. Nici măcar prezența la peluza stadionului din Regie a unei impresionante galerii n-a izbutit să-i trezească din somnolență pe roș-albaștri. În decursul întâlnirii, suporterii roș-albaștri au aruncat cu torțe și fumigene pe teren, una dintre ele căzând lângă portarul lui Carmen, Stanciu... Acesta a folosit orice prilej pentru a trage de timp, fiind eliminate în prelungiri. La final, grupuri de fani steliști au invadat terenul, luptându-se cu forțele de ordine. Ei au cerut socoteală fotbaliștilor Stelei, dar și lui Marius Lăcătuș, care și-a asumat răspunderea pentru acest eșec.  

Revanșă istorică pentru Carmen

Echipa de fotbal a clubului militar a ratat promovarea în Liga a 3-a pentru al doilea an la rând. Iar dacă în 2018 s-a înclinat în fața Rapidului, de data aceasta a pierdut duelul cu Carmen. Adică cu o formație desființată de comuniști în 1947 și al cărei loc în prima divizie l-a luat atunci ASA București (numele sub care a activat Steaua la început). Refăcută în 2017, cu acordul familiei Mociornița, echipa Carmen a ocupat locul 1 în Play-Off grație celor trei victorii (3-1 cu Progresul, 5-2 cu Dinamo și 1-0 cu Steaua), urmând a înfrunta în baraj pe Mostiștea Ulmu, reprezentanta județului Călărași. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net