«Cu Alibec, am fi câştigat»

Ultima actualizare:

    Alibec nu  a jucat joiFoto: David Muntean
Alibec nu a jucat joiFoto: David Muntean

Egalul realizat pe propriul teren de Astra contraViktoriei Plzen (scor 1-1) l-a mulţumit pe antrenorul Marius Şumudică. Acesta spune că în absenţa lui Denis Alibec echipa lui nu putea face mai mult.

„Sunt mulţumit pe jumătate de rezultatul din această seară. Am întâlnit o echipă robustă, care în duelurile 1-1 a fost mai puternică decât noi. Îmi felicit jucătorii pentru felul în care au abordat această partidă. Îmi pare rău că nu a jucat Alibec, pentru că am fi câştigat. Nu am avut viteză pe faza de atac. Am preferat să închid jocul în partea a doua şi am făcut-o cât s-a putut de bine. Suntem la mâna noastră în continuare. Nu trebuie să pierdem la Viena, pentru a ne menţine şanse de calificare în ultimul meci cu Roma. Cred că dacă vom câştiga la Viena, avem şanse mari de calificare. Acum sunt mulţumit că am luat patru puncte din şase cu Viktoria Plzen”, a declarat Şumudică la finalul partidei.

Tehnicianul, care a spus că nu are cum să plece de la Astra până în vară deoarece nu are bani să-şi plătească cei 150.000 euro, cât e clauza de reziliere a contractului, se gândeşte deja la înlocuitor pentru Alibec, în cazul în care acesta va pleca la Steaua. „Ţucudean e unul care mă interesează, dacă rămâne liber de contract. Căutăm în continuare, să vedem dacă avem şanse să ne aproiem de play-off, pentru că dacă nu avem, nu are rost să aducem un atacant din străinătate”, a explicat Şumi.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net