Impresarul fotbalistului Nicuşor Stanciu, Florin Manea, a declarat că jucătorul a fost forţat de patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, şi de Anamaria Prodan să semneze  contractul cu Steaua, deşi financiar a avut de pierdut. Gigi Becali a plătit 700.000 de euro pentru Stanciu, care din vară va veni în Ghencea.


"Anamaria nu are nici o treabă, aşa îi place să se bage mereu peste tot. Ea mai mult stă la televizor decît munceşte, îi place mult la televizor. S-a dus acolo, i-a zis că o să-l ajute ea, a vorbit cu mama băiatului şi a promis diferite lucruri iar oamenii, presaţi şi de domnul Porumboiu şi, din partea cealaltă, de către Anamaria, au zis ca e mai bine să se descurce singur. După care şi-au dat seama că au făcut o mare greşeală pentru că el a pierdut bani în urma acestui contract.

A pierdut bonusul pe care îl avea pentru că a jucat 75% din meciuri la Vaslui, e vorba de vreo 60.000 de euro. În plus, a semnat un contract mult mai mic decît avea la Vaslui. Am văzut că se laudă Anamaria că l-a asistat la contract. Mie mi-ar fi ruşine să semnez un contract cu o clauză de 20 de milioane de euro", a declarat Florin Manea pentru ziare.com.

"A fost presat, ameninţat, e vorba de cariera lui pînă la urmă. Avea contract cinci ani cu Vasluiul, iar dacă patronul echipei îi spunea că, dacă nu se duce acolo, îl distruge sau mai ştiu eu ce, un copil de 19 ani se sperie. Eu eram plecat pentru că, dacă eram în ţară, îl luam direct de la palat, de acolo", a mai spus Florin Manea.


 
 
Loading...