Cum poți juca la pariuri sportive online fără să investești nici un leu! (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un concurs pariuri cu premii te ține în priză chiar dacă, la un moment dat, nu mai ai bani în conturile deschise la casele de pariuri online. Mai mult decât atât, cu pricepere, cu inspirație și cu o doză de noroc, poți să ai din nou bani în cont, fără să alimentezi.

Unul dintre cele mai interesante concursuri de acest gen cred că este cel organizat de comunitatea pariorilor online din România, care îți oferă zilnic ocazia de a demonstra cât de iscusit ești. Nu este un concurs între pariori. Pot câștiga toți participanții. În plus, participarea este gratuită. Singura condiție în acest sens este să fii înscris în comunitate și să ai conturi deschise la casele de pariuri partenere, prin intermediul site-ului comunității. Când faci această operațiune, ai parte din start și de alte beneficii. Încă ceva: aceste conturi trebuie să fie verificate atunci când te înscrii în concurs.

Poți participa cu un bilet pe zi

În momentul în care scriu aceste rânduri, există cinci parteneri din rândul caselor de pariuri online care îi răsplătesc pe câștigători. Principiul este foarte simplu. Sunt două etape ale concursului. În prima etapă, un partener îți creditează contul deschis la el cu 20 de lei dacă, pentru 2 bilete consecutive câștigate, fiecare cu o cotă minimă de 3. Te poți înscrie cu un bilet pe zi. 

Trebuie să citești cu atenție regulamentul concursului, pentru că organizatorii au stabilit câteva condiții:

  • Biletul trebuie adăugat cu minim 30 de minute înainte de începerea primului eveniment;
  • Evenimentele trebuie să înceapă între orele 00:00 și 24:00 din ziua respectivă;
  • Nu ai voie să joci tipuri de pariuri cu returnare parțială sau totală de miză, deci fără handicapuri asiatice;
  • Biletul trebuie să conțină minim 3 selecții și maxim 7;
  • Cota minimă pentru fiecare selecție este 1.3.

Un calcul elementar: la trei meciuri pe bilet, fiecare având conta 1.3, ai cotă finală mai mare de 2, deci biletul este eligibil. Cota 1.3 se traduce printr-o probabilitate foarte mare ca pronosticul să iasă. Într-o zi de weekend, de exemplu, când sunt sute de meciuri în ofertă, este ușor să găsești trei partide câștigătoare.

Este păcat să nu profiți la maxim

simeon stalpnicul png

După ce ai luat 20 de lei de la fiecare partener, treci la faza superioară a concursului, în care ești recompensat cu câte 50 de lei. Cerințele sunt ceva mai greu de îndeplinit, dar, în același timp, lejere pentru un parior cu experiență, care joacă constant. Concret, pentru a beneficia de bani trebuie să ai trei bilete câștigătoare, cota finală minimă fiind 4. Se păstrează condițiile impuse de regulament, ca și în cazul primei etape a concursului.  

Aici, singura „dificultate” pare a fi legată de numărul de bilete câștigătoare consecutive, pentru că a obține o cotă finală 4 nu este o problemă pentru cineva care se pricepe cât de cât la pariuri. Înseamnă patru selecții cu cota medie 1.43 sau trei selecții cu cota medie 1.6. Dacă mergi spre limita maximă de 7 selecții, cota pentru fiecare selecție poate fi 1.3.

Înseamnă patru selecții cu cota medie 1.43 sau trei selecții cu cota medie 1.6. Dacă mergi spre limita maximă de 7 selecții, cota pentru fiecare selecție poate fi 1.3.

Dacă nu ai conturi deschise la toți cei cinci parteneri, atunci concurezi doar pentru recompensele oferite de casele de pariuri online la care ești înscris. Este păcat, însă, să nu profiți la maxim de oportunitatea de a juca pe niște bani care îți vin fără să faci nimic special.

Ai grijă la validarea biletului

Este o provocare interesantă, nu-i așa? Uite că poți să joci la pariuri și fără bani, iar trăirea este aceeași ca și când ai miza o sumă importantă pe acel bilet. Important este să te înscrii la concurs în secțiunea rezervată și să îți validezi de fiecare dată biletul, după terminarea meciurilor. Fii foarte atent atunci când faci validarea. Dacă etichetezi drept câștigător un bilet care, de fapt, este necâștigător, vei fi exclus din concurs și chiar din comunitate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net