FRF a anunţat procedura prin care fanii ce au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei "Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată" îşi pot preschimba tichetele în unele gratuite, acestea urmând să fie alocate într-o zonă special rezevată, la Tribuna Est.


Începând de azi, de la ora 16.00, suporterii care s-au alăturat campaniei "Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată" şi şi-au achiziţionat bilete virtuale vor avea la dispoziție până miercuri, ora 11.00, pentru a preschimba, gratuit, biletul lor la partida cu Finlanda. Ei pot face acest lucru cu ajutorul codului unic pe care îl vor primi pe adresa de e-mail înregistrată în sistem, tichetele lor urmând a fi alocate în zona special rezervată la Tribuna Est. Astfel, fiecare posesor al biletului virtual primeşte pe adresa de e-mail un cod unic și un link. Acesta accesează linkul care îl direcționează către aplicația special dezvoltată pentru asta, introduce codul unic și își alege locul în zona special rezervată pentru galeria suporterilor virtuali. Apoi, sistemul va genera biletul electronic, print@home, la meciul România - Finlanda, pe care posesorul va trebui să îl printeze.

De asemenea, FRF a anunţat că biletele pentru meciul cu Finlanda sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, în varianta e-ticket, la casele Arenei Naționale, dar și în peste 500 de magazine din rețelele Inmedio și Germanos, la preţul unic de 20 de lei, exceptând zona VIP.

Toate casele de bilete ale Arenei Naționale vor fi deschise, începând de azi, ora 14.00, şi până în ziua meciului, în intervalul orar 10.00-21.45. Una din casele de pe bulevardul Basarabia va avea program nonstop. Fiecare persoană va putea achiziţiona patru bilete.

Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: