Cum se poate califica FCSB în primăvara europeană (calcule + infografic)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Alături de încă trei echipe din Europa League, FCSB are maximum de punctaj după trei etape din grupe. Astăzi, echipa din România poate obține biletele pentru șaisprezecimile de finală.

Europa League, click pentru toate cotele la pariuri sportive și programul meciurilor

Roș-albaștrii au avut până acum un traseu perfect în Europa League. Așa cum arată infograficul de mai sus (sursa: Betano.com), FCSB a marcat 3 goluri la București în primul meci, apoi a continuat cu două la Lugano și cu încă două în Israel. Au fost trei victorii din trei meciuri, nouă puncte cu care se mai pot lăuda în această fază a competiției doar Arsenal, Lazio și Zenit.

Echipa lui Nicolae Dică se află în situația ideală de a obține calificarea chiar în meciul de la București contra lui Beer-Sheva. Dacă va câștiga diseară, FCSB va face deja pasul în primăvara europeană cu două etape înainte de finalul grupelor. Chiar și un egal poate fi echivalent cu calificarea, dacă în celălalt meci al grupei, Viktoria Plzen – Lugano, oricare echipă va câștiga.

Alături de FCSB, alte 11 cluburi pot obține de joi calificarea în faza eliminatorie a Europa League, acestea fiind Dinamo Kiev, Ludogoreț Razgrad, AC Milan, Atalanta, Arsenal, Salzburg, Ostersund, Zorya Luhansk, Lazio, Nice și Zenit.

FCSB, favorită cu Beer-Sheva

FCSB este favorită la casele de pariuri pentru victoria de diseară cu Beer-Sheva. După meciul din Israel în care superioritatea românilor s-a concretizat și în victoria obținută cu 2-1, un nou succes al roș-albaștrilor pe teren propriu este cel mai probabil.

Cine va paria pe victoria românilor aproape își va dubla miza (pariezi 100 de lei, poți câștiga 180), în cazul în care alegi cotele cele mai mari disponibile chiar în ziua meciului, aflate pe site-ul Betano.com – sponsorul Ligii 1 Betano și cel care transmite în exclusivitate, în direct, toate partidele etapei din campionatul României la fotbal.s

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net