Sfârşitul lui septembrie este în fiecare an cea mai aşteptată perioadă de către iubitorii de bere din Bavaria. Şi nu pentru că începe Liga Campionilor, şi Bayern e mereu în grupe, ci datorită orgiei bahice găzduite de sărbătorirea venirii toameni! Şi nimeni nu e scutit de prezenţă, nici măcar fotbaliştii!


Oktoberfest 2017 a început de sâmbătă, 16 septembrie, dar după o săptămână de beţii s-a întâmplat ce trebuia! Supăraţi după egalul cu Wolfsburg, de pe teren propriu, scor 2-2 după ce la pauză au condus cu 2-0, jucătorii lui Bayern i-au cerut Carlo Ancelotti două zile libere. Logic, ca să se mai limpezească la minte! Şi unde se puteau duce dacă nu la Oktoberfest, cel mai vesel loc din Munchen!

h_53786148.jpg

Arturo Vidal s-a fotografiat cu o frumoasă hosteză îmbrăcată în costum popular bavarez
Foto: EPA

Astfel, de la Hummels la Robben şi de la Lewandowski, la Muller, cu toţii au mers la standurile cu bere germană tradiţională şi şi-au luat câte o halbă de un litru, aşa, ca să înceapă în forţă! N-au fost chiar foarte liniştiţi pentru că antrenorul lor italian şi-a făcut şi el apariţia mai spre seară, fapt care nu prea i-a plăcut lui James Rodrigues şi compania.

h_53786195.jpg

Javi Martinez şi Aline, iubita lui
Foto: EPA

Totuşi, Ancelotti le-a spus să-l ignore şi să-şi facă de cap, pentru că nu e nici tatăl şi nici fratele lor pentru a le spune ce să consume! Cel mai bine pare să fii ieşit din ecuaţie Javi Martinez, Joshua Kimmich şi Arturo Vidal, care au venit la eveniment neînsoţiţi de consoarte, iar voluptoasele hostese au sărit pe ei din prima secundă. Miercuri, la Paris, Bayern va întţlni PSG-ul lui Neymar şi rămâne de văzut cât îi va ajuta această cură cu bere, de la Oktoberfest!

h_53786204.jpg

Thomas Muller s-a băgat la poză printre membrii familiei Robben. Aici, Arjen, soţia lui, Bernadien Eillert, şi cei trei copii ai lor
Foto: EPA

h_53786157.jpg

"Don Carlo" Ancelotti a fost şi el repede asaltat de bavareze. Se cunoaşte că e nu crai bătrân
Foto: EPA

h_53786197.jpg

Puştiul Josua Kimmich s-a lipit şi el de o frumoasă domnişoară. Dacă nici la bere, atunci unde?
Foto: EPA

h_53786146.jpg

Polonezul Lewandowski şi soţia lui, Anna Lewandowska, un cuplu tot timpul la înălţime
Foto: EPA
 
 
Loading...