A curs sângele în Derby d'Italia

Ultima actualizare:

    Mandzukic a trecut pe lângă o tragedie în minutul 18 al partidei dintre Inter şi Juventus încheiată cu scorul 2-3Foto: Instagram
Mandzukic a trecut pe lângă o tragedie în minutul 18 al partidei dintre Inter şi Juventus încheiată cu scorul 2-3Foto: Instagram

Victoria lui Napoli la Torino a dat foc acestui final de sezon al Serie A, orice pas greşit al piemontezilor putând însemna rocada cu trupa lui Chiricheş. O primă oportunitate a fost jocul de pe San Siro, care a fost încins la maximum.

Rivalitatea istorică, dar şi miza din acest moment a crescut adrenalina peste cotele admise. La 1-0 pentru Juventus, în minutul 18, pe Vecino l-a luat valul şi a avut o intrare criminală la Mario Mandzukic. Croatul s-a tăvălit pe gazon ca un şarpe decapitat, iar arbitrul i-a arătat interistului cartonaşul galben. Dinspre adiţionali a venit însă sugestia de a revedea totuşi reluarea video pentru că s-ar putea să fie necesară o pedeapsă mai dură pentru Vecino. Şi aşa a fost. După ce s-a uitat la fază, Daniele Orsato s-a întors pe teren şi l-a eliminat pe jucătorul gazdelor. Icardi şi compania l-au atacat pe arbitru ca nişte fiare, dar la final s-a demonstrat că a avut dreptate, mai ales după ce jucătorul croat a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu piciorul accidentat.

simeon stalpnicul png

Se vede limpede cum carnea de pe tibie şi peroneu i-a fost secţionată de crampoanele lui Vecino şi doar un noroc fantastic a evitat o fractură gravă. Inter nu a acuzat însă şocul şi a revenit la conducere în 10 oameni prin golul lui Icardi şi autogolul lui Barzagli. Nu avea să rămână însă aşa pentru că tensiunea s-a împins până la final. Skriniar le-a întors torinezilor favorul în minutul 87 şi a înscris şi el în propria poartă, iar Higuain a marcat golul victoriei în minutul 89. Juventus mai scapă astfel de un hop şi, teoretic, mai poate pierde titlul doar în deplasarea de la Roma, singurul meci mai serios din acest final de sezon.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net