Portarul formației Real Madrid, Thibaut Curtois, este protagonistul primului scandal de infidelitate din lumea sportului în 2020.


Ziariștii de la tabloidele britanice au descoperit că, pe vremea când apăra buturile celor de la Chelsea, Curtois avea o relație cu o vecină, deși iubita lui oficială era însărcinată în acea perioadă.  Concret, în 2016, belgianul s-a încurcat cu o vecină, Elsa Izac, care era căsătorită și avea trei copii. Cei doi s-au cunoscut atunci când portarul a rugat-o să semneze de primire pentru pachetele aduse de curiori acasă în lipsa lui. Și se pare că au fost multe pachete, din moment ce el a simțit nevoia să-i mulțumească mai mult decât era normal, atras și de frumusețea ei de fost fotomodel. Astfel, între cei doi s-a născut o idilă din care a rezultat un băiețel, Enzo, născut în septembrie 2017. Conform dezvăluirilor din presa engleză, ei se întâlneau într-un hotel înaintea meciurilor disputate de Chelsea. Scandalul a izbucnit abia acum pentru că Elsa, care a divorțat între timp, vrea ca goal-keeper-ul să-i recunoască fiul, însă jucătorul, ajuns între timp între buturile Realului, refuză să o facă.

Nașterea copilului a dus la separarea portarului de Marta Dominguez, cu care avea doi copii. Atunci nu s-a știut motivul, dar cum această despărțire a avut loc chiar în septembrie 2017, acum este limpede motivul.

Loading...
Citeste tot despre: