Cutremur la Manchester United: managerul David Moyes ar putea fi demis în următoarele zile

Ultima actualizare:

    David Moyes a avut un sezon dezastruos cu Manchester United. (Foto: Reuters)
David Moyes a avut un sezon dezastruos cu Manchester United. (Foto: Reuters)

Tehnicianul echipei Manchester United, David Moyes, a pierdut susţinerea proprietarilor clubului, familia Glazer, şi va fi demis. Acest lucru se poate întâmpla până la meciul de sâmbătă cu Norwich City, informează The Telegraph.

"La doar 11 luni după ce a semnat un contract pe şase ani, ales ca succesorul lui Sir Alex Ferguson la United, se pare că Moyes a pierdut susţinerea familiei Glazer şi a conducerii clubului, ultima picătură fiind înfrângerea din meciul de duminică, scor 0-2, cu Everton. (...) Familia Glazer este extem de dezamăgită de prestaţia echipei în acest sezon şi priveşte posibilitatea din ce în ce mai mare a încheierii campionatului pe locul 7 ca fiind mult sub aşteptări", notează jurnalul citat, aceste informaţii apărând în mai multe ziare din Anglia.

Potrivit bbc.co.uk, un purtător de cuvânt al clubului Manchester United a refuzat să vorbească despre viitorul lui Moyes, dar a precizat că tehnicianul nu a fost demis. "Nu vrem să comentăm speculaţii", a afirmat reprezentantul grupării din Manchester.

Manchester United se află în prezent pe locul 7 în clasamentul campionatului Angliei şi riscă să rateze în sezonul viitor participarea în cupele europene pentru prima dată după 1990.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net