Dă goluri cu umărul rupt!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Alexis Sanchez a fost cel mai bun jucător al Barcelonei în succesul din deplasare cu Leverkusen, scor 3-1, din prima manşă a optimilor Ligii Campionilor (returul se joacă pe 7 martie).

El a marcat de două ori, în condiţiile în care a jucat accidentat. Carles Puyol a postat o fotografie pe Twitter în care se vede că fotbalistul din Chile nu este complet recuperat după ce la meciul cu Real Madrid, din Cupă, a fost faultat dur de Pepe, şi s-a lovit rău la umăr. În fotografia făcută în vestiarul catalanilor, Puyol şi Sanchez sunt dezbrăcaţi, astfel că se pot vedea bandajele pe care chilianul este nevoit să le poarte.

Dar, acest lucru nu l-a împiedicat pe atacantul de 23 de ani să puncteze de două ori într-un meci de Liga Campionilor şi să devină astfel egalul lui Ivan Zamorano şi a lui Marcelo Salas.

La poza făcută în vestiar, se poate vedea umărul bandajat al chilianului

simeon stalpnicul png

Alexis Sanchez a fost cumpărat de Barcelona de la Udinese în iulie 2011, catalanii plătind în schimbul său 26 de milioane de euro.

Tot marţi seară, argentinianul Leo Messi a marcat golul trei al trupei lui Guardiola pe „BayArena", şi a intrat în istoria Ligii Campionilor.

Aceasta a fost a 19-a sa reuşită în fazele eliminatorii ale competiţiei, depăşindu-i pe Şevcenko şi Raul, ambii cu câte 18 reuşite în optimi, sferturi, semifinale şi finale ale Ligii.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net