Damien Boudjemaa despre români: «Sunt cerşetori şi împuţiţi»

Ultima actualizare:

    Damien Boudjemaa
Damien Boudjemaa

Câştigă bani la noi în ţară, dar nu ezită să ne vorbească de rău. Mijlocaşul Petrolului, Damien Boudjemaa, a petrecut doar patru luni în ţara noastră, de ajuns cât să-şi facă o impresie. Aflat în vacanţă, acasă, în Paris, el a povestit pentru siteul www. sofoot.com peripeţiile din România, dar ne-a prezentat ca o ţară din lumea a treia.

"Când am intrat în taxi, simţeam că erau opt câini morţi în portbagaj. Era un Logan, oricum acolo toată lumea are Logan", şi-a început povestea jucătorul care la 26 de ani a prins primul său contract de profesionist, la Petrolul, după ce a petrecut şase sezoane în campionatul francez pentru amatori, la Alfortville.

Deşi, suntem recunoscuţi internaţional pentru mâncarea delicioasă, nu suntem pe placul lui Boudjemaa: "Prima oară am mâncat la restaurantul clubului. Am mâncat un lucru ciudat cu grâu sau ceva de acest gen, pe scurt, era dezgustător. În plus, cerşetoria este în floare în România, imediat am dat de o femeie cu fiica ei, exact ca în Franţa. Cum am ajuns în ţara asta, am fost şocat. Eram verde la faţă". Dacă imaginea ţării este foarte proastă, nici Liga I nu face excepţie. "Despre jocuri fraudate nu ştiu ce să vă spun. Sunt multe chestii ciudate aici, FC Vaslui a bătut liderul şi apoi a pierdut cu ultima clasată", a zis francezul. La sfârşit a mai îndulcit tonul.

"Sincer să fiu mie îmi place acolo. Sunt fericit să mă aflu în ţara aia. Lumea ştie să se distreze şi oamenii sunt foarte amuzanţi", a explicat jucătorul dorit de Rapid şi care acum, după 14 meciuri şi trei goluri pentru Petrolul, e cotat la aproape jumătate de milion de euro.

Damien Boudjemaa

Născut: 7 iunie 1985, Paris, FranţaPost: MijlocaşÎnălţime / greutate: 1,73 m / 67 kgCarieră: 2006 - 2012 Alfortville (amatori) 71 de meciuri / 19 goluri; 2012 - prezent Petrolul 14 meciuri / 3 goluri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net