Dan Alexa: "Fotbalul nu a început şi nu se termină la Chiajna"

Ultima actualizare:

    Dan Alexa
Dan Alexa

Dan Alexa s-a despărţit de cei de la Chiajna. Tehnicianul a criticat conducerea fiindcă nu a efectuat transferuri, iar şefii au decis să renunţe la serviciile sale.

"Am reziliat amiabil și cred că a fost o decizie normală a mea. Le mulțumesc domnilor Minea și Tănase. S-au întâmplat niște lucruri săptămâna trecută, peste care nu cred că voi putea trece vreodată. Episodul cu anularea cantonamentului e binecunoscut, a confirmat și domnul Minea. Luasem hotărârea de săptămâna trecută, dar l-am așteptat pe președintele Cristi Tănase, cu care am avut o relație foarte bună. A ieșit un circ care nu își avea rostul. Fotbalul nu a început și nu se termină la Chiajna. Nu mai trebuie să iau niciun ban, ne-am înțeles și e totul în regulă. La Chiajna sunt condiții foarte bune. În primul rând, salariile sunt la zi, poate ar fi o lună de întârziere", a spus Dan Alexa la Digi Sport.

"S-a negociat cu foarte mulți jucători. Am făcut o listă și știam că trebuia să aducem întăriri, pentru că am suferit anul trecut și ne-au și plecat jucători. Cristi Tănase a negociat chiar cu jucători care au preferat să meargă la alte echipe pe salarii mai mici. Eu am spus după meci situația de fapt a echipei, că nu am avut fundaș dreapta și am improvizat. Lotul e mai slab decât anul trecut, în special din punct de vedere numeric. Chiar i-am spus lui Cristi într-o discuție, pentru că e un campionat lung și trebuie neapărat aduși jucători", a mai spus Alexa.

Antrenorul nu are nicio ofertă şi a anunţat că o perioadă îşi va lua o vacanţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net