Dan Nistor, accidentat de gazon, va lipsi trei săptămâni

Ultima actualizare:

    Dan Nistor s-a accidentat de la gazonul Arenei Nationale in derby-ul cu FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Dan Nistor s-a accidentat de la gazonul Arenei Nationale in derby-ul cu FCSBFOTO: Sportpictures.eu

”Gazonul” sub orice critică de pe ”Arena Națională” a fost de multe ori un adversar mai periculos decât echipa adversă pentru jucătorii ambelor formații care au evoluat duminică în Dinamo – FCSB, scor 1-1.

Cel mai mult a avut de suferit de pe urma stării gazonului, care era de fapt o imensă plajă cu smocuri de iarbă, Dan Nistor. Căpitanul dinamoviștilor s-a prăbușit pe teren după aproape o jumătate de oră de la startul partidei, acuzând dureri la coapsa dreaptă. A fost înlocuit în minutul 39 cu Neicuțescu, iar primul diagnostic a fost acela de leziune fibrilară la coapsa dreaptă. Adică va fi indisponibil aproape trei sătpămâni. “Dan Nistor a suferit o leziune fibrilară a muşchiului. În această după amiază se va stabili exact dimensiunea acestei leziuni. Este vorba de o leziune, nu de o ruptură, aşa cum greşit se foloseşte, întrucât ruptura presupune o secţionare totală a muşchiului, şi nu este cazul. El va lipsi undeva în jurul a trei săptămâni”, a precizat o sursă de la Dinamo pentru news.ro.

Oficialul dinamovist citat spune că accidentarea a fost priovocată de starea gazonului de pe ”Arena Națională”: ”Păi normal că accidentarea lui a fost cauzată de starea gazonului. Nu aţi văzut că pe tot parcursul meciului, şi la o echipă şi la alta au apărut autoaccidentări, să le spun aşa, fără ca jucătorii să aibă adversari în preajmă? Aşa a fost şi cazul lui Salomao”, a adăugat sursa citată.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net