Dan Petrescu, dat afară de la CFR Cluj! Adrian Mutu, dorit în locul său

Ultima actualizare:

    Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu
Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu

Declarație șoc făcută de patronul formației CFR Cluj după eliminarea echipei din primul tur al Cupei României de către Poli Iași: antrenorul Dan Petrescu va fi dat afară în cursul zilei de luni!

Patronul clubului CFR Cluj, Neluţu Varga, a declarat că tehnicianul Dan Petrescu nu va mai pregăti echipa, după eliminarea din Cupa României, şi că îl doreşte pe selecţionerul naţionalei U21, Adrian Mutu, ca antrenor al formaţiei sale.

"Da, e adevărat, ne-am despărţit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici preşedintele României! Îi mulţumim pentru tot! Asta e viaţa… nu ai voie, la ce condiţii avem, să te elimine Poli Iaşi din cupă! Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea. Mai multe vom şti mâine, sperăm ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj…”, a declarat Neluţu Varga pentru fanatik.ro, după meciul cu Poli Iaşi.

Dan Petrescu şi-a început al doilea mandat la CFR Cluj în martie 2019. Sub conducerea lui, echipa a câştigat campionatul în sezoanele 2018/2019 şi 2019/2020 şi s-a calificat în grupele Ligii Europa după fiecare titlu.

În ultima perioadă, formaţia ardeleană a pierdut cinci din ultimele şase meciuri, două în campionat, două în Liga Europa, cu AS Roma, scoruri 0-5 şi 0-2, şi unul în Cupa României.

CFR Cluj ocupă locul 3 în Liga 1, cu 21 de puncte după 11 etape şi după FCSB, 27 de puncte, şi CS Universitatea Craiova, 25 de puncte.

CFR Cluj a fost eliminată, duminică, de echipa Poli Iaşi în 16-imile de finală ale Cupei României. Ieşenii s-au impus cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Calcan, în minutul 64.

Petrescu a mai condus CFR Cluj în sezonul 2017/2018, când de asemenea echipa a câştigat campionatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net