Dan Petrescu e și mulțumit uneori: ”A fost o victorie mare”

Ultima actualizare:

    Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu
Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj a obținut o victorie mare joi seara, la Sofia. S-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la ȚSKA și e primul lider al Grupei A a Ligii Europa. Un succes care l-a mulțumit, în sfârșit, pe Dan Petrescu.

”ŢSKA a început foarte bine acest meci, ne-a dominat, dar am scăpat. În repriza a doua am controlat meciul şi este o victorie meritată. În primele minute ne-a surprins valoarea adversarului, pentru că în România nu avem aşa adversari. Şi fanii i-au împins de la spate, i-au împins în faţă. Nu e corect ca ei să aibă fani şi noi nu, dar asta e situaţia, bine că am câştigat. N-am schimbat nimic la pauză, le-am spus doar că trebuie să fim mai buni, să jucăm mai rapid, să facem pressing mai sus. În repriza a doua, cei din apărare au făcut un meci perfect şi le-au dat curaj celor din atac. E o victorie mare”, a declarat ”Bursucul” după meci la Digi Sport.

Singurul jucător care nu a fost atât de încântat de succes a fost Ciprian Deac. El a fost nemulțumit de propriul joc, deși a marcat un gol, din penalty, și a dat pasa decisive la celălalt. ”Să vă spun sincer, eu sunt cel mai mare autocritic al meu. De două luni nu joc nimic, nu ştiu ce se întâmplă cu mine. Sunt foarte realist. Nu e jocul meu, nu sunt mulţumit de mine, vreau mai mult pe faza ofensivă. Poate m-a ajuns şi vârsta, dar nu vreau să cred acest lucru. Încerc să mă pregătesc mult mai mult decât cei tineri, pentru că vârsta nu iartă pe nimeni, dar sper să-mi revin. Sunt foarte supărat pe mine şi pentru meciurile de la echipa naţională”, a declarat Deac după meci.

Cum în celălalt meci al grupei A, AS Roma s-a impus în deplasare cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Young Boys Berna, după ce gazdele au condus cu 1-0 la pauză. Următoarea adversară a românilor va fi chiar formația elvețiană, meciul urmând să aibă loc la Cluj, joia viitoare, de la ora 22.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net