Dan Petrescu a fost suspendat două jocuri!

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu
Dan Petrescu

Antrenorul celor de la CFR, Dan Petrescu, a fost sancţionat pentru două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribună pentru proteste la meciul cu CSU Craiova.

"FC CFR 1907 Cluj vs. CSU Craiova – Eliminări – În baza art. 53.1 din RD,  se sancţionează domnul Petrescu Dan (antrenor FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 360 lei; În baza art. 63.1.e + 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul Canelas Almeida Ferreira Tiago Emanuel (CSU Craiova) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei; În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează dl. Pieleanu Emil, director sportiv CSU Craiova, cu suspendare pentru o lună şi o penalitate de 720 lei", se arată pe site-ul LPF.

Dan Petrescu va rata meciurile cu Chiajna şi FCSB.

Altfel, jucătorul Cristian Constantin Dima (ACS Sepsi Sf.Gheorghe), eliminat cu roşu direct în partida cu FC Voluntari, a primit o suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 3.000 lei, iar fotbaliştii Andrei Patache şi Paul Batin (ambiii CS Concordia Chiajna), eliminaţi în meciul cu Gaz Metan Mediaş, au fost sacţionaţi cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate de 740 lei fiecare.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net