Dan Petrescu, învins la debutul în Turcia de românul Maxim

Ultima actualizare:

    Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu
Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu

Primul meci ca antrenor în Turcia nu a fost de bun augur pentru Dan Petrescu. Noua echipă a ”Bursucului”, Kayserispor, a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de Gaziantep, fosta formație a lui Șumudică. Golul victoriei a fost marcat de românul Alexandru Maxim, din penalty, în minutul 77.

”Am luptat, am avut o atitudine bună, dar am pierdut. Nu sunt mulţumit de acest rezultat, atunci când pierzi nu ai cum să te declari mulţumit. În schimb sunt foarte mulţumit de prestaţia jucătorilor mei. Am jucat bine, păcat că n-am profitat de ocaziile pe care le-am avut. Din păcate, am pierdut pe final”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă de după meciul pierdut de Kayserispor, conform gsp.ro. Deși are trei români în lot, el l-a folosit doar pe Săpunaru, portarul Silviu Lung jr și Alibec nefiind în lot.

În urma acestui rezultat, Gaziantep, formație de la care antrenorul Marius Șumudică a fost demis în urmă cu o săptămână, a urcat pe locul 3 în clasament. Kayserispor ocupă poziția 18, din 21 de echipe.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net