Dan Petrescu, ”optimistul” incurabil: ”Dinamo Zagreb are 95% șanse de calificare”

Ultima actualizare:

    Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu
Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu

Dan Petrescu este, de departe, cel mai pesimist antrenor din România, dacă nu cumva din fotbalul internațional. Înaintea meciului dintre echipa lui, CFR Cluj, și campioana Croației, Dinamo Zagreb, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, el spune că, practic, ardelenii nu au nici o șansă să treacă mai departe.

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Dinamo Zagreb are de 100 de ori mai multe şanse de calificare în faţa celor de la CFR Cluj, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

"Meciul ăsta vine mult prea repede pentru noi, n-am avut timp de nimic. Ce fac în 6 zile, a trebuit să fac într-o zi. Am văzut 4 meciuri de-ale lui Dinamo Zagreb.  Fotbalul croat e cu 22 de ani în faţa noastră, Dinamo Zagreb are cel puţin 90% sanse să meargă mai departe. Au de 100 de ori mai multe şanse ca noi să se califice.  Vedem realitatea, ne uităm la statistici. Ce bani avem şi cu cât cumpărăm noi? În Croaţia cu cât se vând jucătorii? Noi nu avem bani, nimic, dar să-i rupem pe toţi. Eu sunt prost, eu exagerez. Eu sunt prostul proştilor în România!,” a declarat Dan Petrescu.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb va avea loc miercuri seara, de la ora 21.00, în direct la Digi Sport și Look Sport Plus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net