Așa cum a devenit deja o obișnuință, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, s-a văitat la conferința de presă, poate și din superstiție.


”Dacă vom bate, vom avea tot şansa a treia. Lazio, dacă o va bate pe Celtic, nu e nicio difierenţă. Noi trebuie să jucăm după aia la Lazio, unde e greu de câştigat, şi utimul meci acasă cu Celtic, care pierde foarte greu meciuri. Noi suntem în urmă cu vreo 40 de milioane faţă de oricare altă echipă cu care jucăm. Rafinha, extrema dreaptă a lui Rennes, a costat 25 de milioane. Bugetul echipei pe doi ani jumate, ca să nu zic trei. Când jucăm cu Clinceni,suntem favoriţi cerţi, dar cu Rennes, Rennes e favorită, Celtic e favorită, Lazio e favorită. Bugetul vorbeşte în fotbal, restul e vrăjeală! Noi suntem în urma lui Rennes, a lui Lazio, a lui Celtic şi în urma tuturor", a declarat Dan Petrescu.

Atacantul francez Bilel Omrani era mai optimist în ceea ce privește obținerea victoriei în fața compatrioților săi: ”Este posibilă o nouă victorie împotriva celor de la Rennes. E o echipă foarte bună, dar şi noi suntem foarte buni şi vom face tot posibilul pentru a câştiga acest meci. Ei sunt obligaţi să câştige, pentru a se menţine în competiţie. Ştim că vor veni cu o stare de spirit de învingători, dar şi noi trebuie să fim atenţi, să facem totul pentru a câştiga. Nu avem de ales, avem nevoie de trei puncte, vom încerca să dăm totul şi vom vedea după aceea cum stăm cu procentele. Trebuie să fim atenţi şi să jucăm bine şi cu Celtic” , a spus Billel Omrani.

Loading...
Citeste tot despre: