Dănciulescu: "Arbitrul ne-a refuzat două penalty-uri clare!"

Ultima actualizare:

    „Corbul” Ionel Dănciulescu a fost adus înapoi la club după nici trei luni şi va ocupa funcţia de director sportivFoto: Click!
„Corbul” Ionel Dănciulescu a fost adus înapoi la club după nici trei luni şi va ocupa funcţia de director sportivFoto: Click!

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a spus că formaţia sa a avut cel mai mult de suferit în urma deciziilor eronate ale arbitrului Rusandru la meciul cu Pandurii, 2-2.

"Mereu am avut meciuri grele cu Pandurii şi la fel a fost şi de data aceasta. Am avut parte de un joc spectaculos, cu multe goluri, dar şi cu greşeli mari de arbitraj. Îmi pare rău că echipa din Târgu Jiu încearcă să pună presiune pe arbitrii şi să scoată în evidenţă doar greşelile comise în dezavantajul lor, deşi noi am suferit cel mai mult în urma deciziilor eronate ale centralului. În primul rând, ne-a refuzat două penaltiuri clare, unul comis de Fernandez la Palici, la scorul de 1-0 pentru noi, şi celălalt la henţul absolut evident al lui Unguruşanu la şutul lui Matei. Mai mult decât atât, eroarea de la golul lui Gnohere, despre care ei spun că a influenţat rezultatul partidei, n-a fost o greşeală de arbitraj, ci una de portar", a declarat Dănciulescu, conform Mediafax.

El s-a arătat nemulţumit de comportamentul gazdelor la adresa arbitriilor: "Deşi nu ne-a picat nici nouă bine cş am fost privaţi de două lovituri de la 11 metri n-am încercat să ne victimizăm şi să dăm vina pe arbitraj pentru rezultatul de egalitate. Cred că ar fi mai bine să ne concentrăm mai mult pe jocul echipelor noastre pentru că mai avem mult de lucrat pentru a ajunge la nivelul la care ne dorim şi cred că ar fi mai bine dacă nu am mai încerca să influenţăm maniera de arbitraj sau să cerem arbitrilor să ne ajute. În contextul în care următorul meci pe care îl jucăm în acest sezon va avea loc tot aici şi tot împotriva Pandurilor, sper ca încercările de a pune presiune pe arbitrii să nu dea rezultate. Spun asta după ce am văzut ce au spus conducătorii gorjenilor la finalul meciului, dar şi după ce am văzut cum s-au purtat şi cum au vorbit jucătorii şi unii oficiali ai gazdelor cu brigada de arbitrii. Am jucat şi eu fotbal şi am mai văzut discuţii pe tunel, dar ce au făcut gorjenii aseară a fost exagerat. Eu nu îmi doresc altceva decât un arbitraj corect şi echilibrat şi sa vorbim mai mult despre echipele noastre şi despre jocul lor. Vrem doar ca meciurile să se joace pe teren, fără alte presiuni sau intervenţii".

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net