Dănciulescu, la meciul 500 în Liga I: «Suntem departe de cupele europene!»

Ultima actualizare:

    Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu, care împotriva Petrolului a bifat partida cu numărul 500 în Liga I, crede că Dinamo nu poate spera deocamdată la un loc de cupe europene.

“Vreau să le mulțumesc tututor, suporterilor, oamenilor de fotbal, celor din presă, care au făcut ca acest meci să fie unul special pentru mine. Mă bucur pe undeva că s-a terminat, deoarece începeam să mă simt ușor penibil atât de băgat în seamă. Mă bucur că am ajuns până aici, dar îmi pare rău că n-am obținut și o victorie în meciul cu Petrolul”, a spus fotbalistul la finalul partidei, la Digi Sport.

 “A fost o primă repriză bună a noastră, însă a doua n-a mai fost la fel. Nu am mai reușit să amenințăm poarta Petrolului. Păcat, că eram pe un drum bun, iar acum trebuie să câștigăm următoarele partide, care se anunță foarte grele pentru noi. Petrolul a jucat bine, au câștigat pe merit, îi felicit. N-avem ce face, trebuie să muncim mai mult și să sperăm că vor veni și alte rezultate. Mi-e greu să spun ce a lipsit în această seară, avem timp în următoarele două săptămâni să vedem unde s-a greșit. Am luat goluri pe contraatac și pe greșeli individuale. Deocamdată cupele europene sunt foarte departe de noi, trebuie să fim realiști, însă putem să sperăm”, a încheiat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net