Daniel Pancu, singur împotriva tuturor: ”Lăsați-mă cu foștii rapidiști”

Ultima actualizare:

    Daniel PancuFOTO: Sportpictures.eu
Daniel PancuFOTO: Sportpictures.eu

Rapid a obținut o victorie importantă în lupta pentru promovare, reușind să învingă cu scorul de 3-2 formația Gloria Buzău, în etapa a opta a Ligii secunde.

Giuleștenii au reușit să revină de două ori pe tabelă, după ce au fost conduși cu 1-0 și cu 2-1, dar acest lucru nu l-a mulțumit pe Daniel Pancu. Antrenorul ”vișiniilor” a spus lucrurilor pe nume la finalul partidei: ”De ce să fie vitală această victorie? Suntem în etapa a opta şi mai sunt 90 de puncte în joc. Cred că se promovează cu 70-72 de puncte. Am jucat cu cea mai bună echipă de până acum, şi e o minune Dumnezeiască faptul că am strâns atâtea puncte în gropile astea în care am jucat până acum”, a declarat Daniel Pancu la Telekom Sport.

El s-a arătat foarte deranjat de toate sfaturile și criticile primite din partea unor foști rapidiști: ”Mai lăsaţi-mă cu foştii rapidişti, că nu e. E fost rapidist şi nu ajută nimeni cu nimic. Lăsaţi-mă cu foştii rapidişti că sunt sătul. Am văzut faptele la toţi foştii rapidişti. Întotdeauna. Toţi sunt mari rapidişti, extraordinar de mari toţi. Nu ştiu, nu e treaba mea, întrebaţi conducerea, eu ce  treabă am, eu unde joc? Eu mă duc şi joc la Buzău acum în Cupă şi o să jucăm cu jucătorii care au evoluat mai puţin, nu mă interesează Cupa României cum mă interesează campionatul. Şi am terminat” a mai spus Pancu. Rapidul va juca în Cupa României, săptămâna viitoare, cu Poli Iași.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net