Preşedintele celor de la Astra, Dănuţ Coman, a anunţat că s-au demarat tratativele cu antrenorul Marius Şumudică, contractul tehnicianului fiind scadent în vară.


"Nu m-am băgat niciodată peste Şumudică, el este cel care face echipa şi care răspunde de rezultate. E normal ca pe undeva să mai facă şi schimbări, pentru că e normal să mai joace şi ceilalţi atunci când nu obţii rezultatele pe care ţi le doreşti. Şumi este primul antrenor cu care negociem o prelungire a contractului. Nu ar fi corect faţă de el să negociem cu alt antrenor. Am văzut pe la televizor că negociem cu Dică şi cu mai mulţi antrenori. Dică e prietenul meu foarte bun, este unul dintre antrenorii în care eu cred şi sunt convins că va ajunge un mare antrenor, dar deocamdată nu am discutat cu el despre o eventuală venire la Astra. Negocierile cu Şumudică au început, vor continua şi vom vedea dacă vom ajunge la un numitor comun. În condiţiile în care nu vom prelungi acest angajament cu Şumi, e normal să ne gândim şi la un alt antrenor. Dacă nu voia să mai stea la Astra, negocierile nu începeau, se terminau înainte să înceapă. Suntem în discuţii cu el, vom vedea dacă se concretizează sau nu. Dacă negocierile au început vă daţi seama că şi-l doreşte şi domnul Ioan Niculae, altfel nu puteau să înceapă", a spus Coman.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...