Selecționerul Christoph Daum are deja bagajele făcute și va pleca de la cârma echipei naționale a României.


Antrenorul german a vorbit în presa din țara sa despre cum se va rezilia contractul său cu Federația Română de Fotbal.

”Comisia Tehnică nu are autoritatea de a lua decizii, doar preşedintele după ce se consultă cu mine şi cu Comitetul Executiv. Ar trebuie să fie o soluţie amiabilă miercuri sau joi. El (n.r. - Burleanu) sau federaţia trebuie să găsească soluţia potrivită pentru toate părţile. Aceasta se va întâmpla în următoarele zile printr-o înţelegere de comun acord", a declarat Daum, pentru Bild.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima şedinţă a Comitetului Executiv, care va avea loc la 22 septembrie.

burleanu9.jpg

Răzvan Burleanu

"În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum şi, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecţioner, în baza propunerilor primite de la preşedintele Comisiei Tehnice", a spus Burleanu, luni, după o discuţie cu preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiţă.

Selecţionata României a fost învinsă, la 4 septembrie, de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018. Christoph Daum antrenează naţionala României de anul trecut, după încheierea Campionatului European din Franţa.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: