Daum a plecat. Vine Contra?

Ultima actualizare:

    Daum nu a câtigat  decât dou  meciuri oficiale cu  naionala României FOTO: Sportpictures.eu
Daum nu a câtigat decât dou meciuri oficiale cu naionala României FOTO: Sportpictures.eu

Perioada germană de la conducerea naţionalei de fotbal a României a fost un fiasco. Christoph Daum a încheiat socotelile cu FRF şi a plecat acasă acuzând conducătorii de cluburi de ceea ce s-a întâmplat. Cosmin Contra pare cel mai aproape de a-i lua locul pe banca tehnică a primei reprezentative.

La plecarea definitivă spre Germania, Daum a declarat: „Regret despărţirea, dar înţeleg că un selecţioner este judecat după rezultate, iar la mine nu au fost cele aşteptate. Rămân cu un gust amar după această despărţire pentru că în momentul în care am fost adus aici mi s-a spus că obiectivul este calificare la EURO 2020 şi trebuie să fac un program pentru acea campanie, program pe care l-am demarat. După aceea, nu ştiu de ce, cei de la FRF au schimbat obiectivul şi au zis că vor neapărat calificarea la Cupa Mondială din 2018, deşi discuţia iniţială a fost pentru 2020. Normal că sunt câteva decizii pe care mi le reproşez”, a declarat, pentru DigiSport, Daum. În presa germană, antrenorul a fost mai virulent, acuzând preşedinţii de cluburi din Liga 1 că l-au mazilit pentru că nu le folosea jucătorii. 

După ce postul de selecţioner a rămas liber, federalii au început negocierile cu candidaţii la acest post. Antrenorul dinamovist Cosmin Contra, cel care pare opţiunea principală a FRF, a recunoscut că a avut deja o primă rundă de discuţii: „Am avut o întâlnire cu domnul Stoichiţă şi domnul Vochin, nu mă ascund de nimeni. Joi am avut această întâlnire în care nu s-a stabilit nimic. Probabil cum au mai luat contact şi cu alţi antrenori care pot ajunge la naţională, joi s-a luat legătura cu mine. Mi-am arătat disponibilitatea de a antrena echipa naţională, dacă ei iau această decizie. Nu a fost o negociere, am fost întrebat dacă sunt dispus să preiau echipa, nu s-a discutat nimic despre contract sau durata lui. A fost un prim contact aşa cum a fost şi cu domnul Rednic şi cu alţi antrenori”, a declarat Contra.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net