Daum, "săgeţi" către Reghecampf: "Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă"

Ultima actualizare:

    DaumFoto: David Muntean
DaumFoto: David Muntean

Christoph Daum a vrut să stabilească relaţii de colaborare cu antrenorii din Liga I, dar tehnicianul Stelei nu a acceptat şi, mai mult, a lansat o serie de critici la adresa neamţului. Acum, selecţionerul a dat explicaţii.

"Întreabă-mă despre lucruri pe care pot să le controlez. Am venit aici şi am vrut să dau mâna cu toţi antrenorii, am fost la fiecare echipă. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă, iar despre alte lucruri, întrebaţi-i pe ei şi ei să vă explice. Nu depinde de mine", a spus Daum pentru Digi Sport.

"Orice antrenor ar veni aici, mereu vor fi milioane de jurnalişti, manageri, preşedinţi care vor şti mai bine şi vor fi foarte critici. Eu zic că trebuie să avem mai multă încredere în potenţialul fotbalului românesc, chiar dacă rezulatatele nu au fost atât de bune. Dacă totul va merge bine, o sa lucrăm încă patru sau cinci ani împreună. Dar acum contează doar Polonia, nu are importanţă contractul meu. Poate să fie de zece ani, de o lună sau de o zi. Acum, cel mai important este să câştigăm cu Polonia. Apoi, cel mai important este să construim noi structuri în Federaţie, să implementăm noi concepte privind antrenoratul, noi concepte privind centrele de excelenţă. Există şi în Germania astfel de centre de excelenţă. Datorită lor, Germania este în top. Au fost înfiinţate în perioada 2000-2004 şi, după opt ani, au început să dea rezultate", a mai spus Daum.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net