Daum schimbă echipa pentru meciul cu Kazahstan!

Ultima actualizare:

    DaumFoto: David Muntean
DaumFoto: David Muntean

Selecţionerul Christoph Daum nu exclude să facă mai multe modificări în primul 11 al României pentru meciul cu Kazahstan faţă de partida de sâmbătă, cu Armenia.

"Ne gândim la schimbări în echipă. Veştile de la departamentul medical sunt bune, deci nu vom face schimbări din cauza accidentărilor. Avem toţi jucătorii valizi. Schimbări sunt posibile, dar vom vedea după antrenamentul de azi. Este o nouă experienţă, să jucăm pe suprafaţă artificială, indoor, ca într-o sală. Trebuie să vedem cum se adaptează jucătorii la aceste condiţii. Nu am echipa stabilită încă, ştiu 8-9 jucători, dar al zecelea şi al 11-lea pot fi schimbaţi", a declarat Daum.

"Le-am oferit jucătorilor mei toate informaţiile despre Kazahstan, cei 11 jucători care pot fi titulari şi schimbările posibile, dar nu vreau să vorbesc despre un anumit fotbalist de pe partea stângă, care e un jucător foarte bun, sau despre atacantul central, pentru că sunt şi alţi jucători la fel de importanţi. Nu e important să iau unul, doi, trei jucători din echipa Kazahstanului", le-a spus el ziariştilor din ţara gazdă.

Kazahstan - România, din etapa a treia a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, se va disputa marţi, de la ora 19.00, la Astana.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net