Selecţionerul Christoph Daum nu exclude să facă mai multe modificări în primul 11 al României pentru meciul cu Kazahstan faţă de partida de sâmbătă, cu Armenia.


"Ne gândim la schimbări în echipă. Veştile de la departamentul medical sunt bune, deci nu vom face schimbări din cauza accidentărilor. Avem toţi jucătorii valizi. Schimbări sunt posibile, dar vom vedea după antrenamentul de azi. Este o nouă experienţă, să jucăm pe suprafaţă artificială, indoor, ca într-o sală. Trebuie să vedem cum se adaptează jucătorii la aceste condiţii. Nu am echipa stabilită încă, ştiu 8-9 jucători, dar al zecelea şi al 11-lea pot fi schimbaţi", a declarat Daum.

"Le-am oferit jucătorilor mei toate informaţiile despre Kazahstan, cei 11 jucători care pot fi titulari şi schimbările posibile, dar nu vreau să vorbesc despre un anumit fotbalist de pe partea stângă, care e un jucător foarte bun, sau despre atacantul central, pentru că sunt şi alţi jucători la fel de importanţi. Nu e important să iau unul, doi, trei jucători din echipa Kazahstanului", le-a spus el ziariştilor din ţara gazdă.

Kazahstan - România, din etapa a treia a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, se va disputa marţi, de la ora 19.00, la Astana.

Loading...