Daum: "Vochin nu a fost la vestiare!"

Ultima actualizare:

    Christoph Daum a ales un prim 11 ofensiv contra danezilorFoto: Mediafax
Christoph Daum a ales un prim 11 ofensiv contra danezilorFoto: Mediafax

Selecţionerul Christoph Daum s-a apărat în faţa acuzaţiilor că Andrei Vochin, consilierul lui Burleanu, îi dictează schimbările din timpul jocurilor. Neamţul a comentat şi incidentele din timpul partidei cu Polonia.

"Andrei Vochin nu a fost în niciun moment la vestiare să facă schimbările! Nici alte lucruri pe care le aud... Dacă un club ar veni acum după mine... În niciun caz. Mi-am dat cuvântul față de Răzvan Burleanu și nimeni nu întelege ce face el pentru România, nu numai pentru fotbalul românesc. Răzvan Burleanu face mai mult decât să se ocupe de naționala României. Ce face e extraordinar și mi-am dat cuvântul față de el că voi lucra alături de el pentru viitorul fotbalului românesc. Și sunt convins în continuare că vom fi mai puternici, ne vom ridica și împreună vom implementa programe care vor ridica fotbalul românesc la un nivel următor. Și astea vor produce schimbări asupra ligii, antrenorilor.

Nu sunt afectat de critici. În primul rând, toată lumea a fost dezamagită. Nimeni nu se aștepta la un asemenea rezultat și e nevoie de timp. Suntem foarte critici cu noi, știm că putem face mult mai bine, am și arătat-o pe anumite părți, chiar și în fața Poloniei. Polonia a fost însă mult mai bună și trebuie să învățăm din asta", a declarat Daum.

Apoi, a continuat: "Pot să vă spun că am o echipă fantastică, sunt încrezători. Vor să se califice, cred în asta, încă avem șanse. Tot ce pot să spun din experiența mea și în special pentru România. România înseamnă mult mai mult decât un meci pierdut. Chiar și dacă pierdem, chiar dacă suntem criticați, vom încerca să mergem pe drumul nostru în ceea ce înseamnă dezvoltarea fotbalului din România. Dar ne concentrăm pe Cupa Mondială din 2018".

"O eventuală suspendare la meciul următor este o mare nedreptate pentru fanii corecți, copiii, familiile, femeile care au fost pe stadion și s-au simțit bine. Sunt unele grupuri, nici nu știu dacă îi pot numi fani. Ar trebui excluse aceste grupuri.

Sper că nu vom fi pedepsiți. Am fost mult timp în Turcia, iar decizia luată acolo a fost ca femeile și copiii să fie pe stadion. A fost o experiență fantastică. Sper că putem găsi o înțelegere cu UEFA să ne gândim la fanii corecți și să îi excludem pe cei pe care nu îi pot numi fani. Ce au facut, în viața de zi cu zi ai putea face închisoare. Este incredibil ce am văzut”, a mai spus Daum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net