De ce au fost convocaţi Popa şi Stancu?

Ultima actualizare:

    Adrian Popa a fost  om de bază  în preliminariiFoto: Sportpictures.eu
Adrian Popa a fost om de bază în preliminariiFoto: Sportpictures.eu

România are nevoie disperată de victorie în partida care se va disputa la Cluj, pe 26 martie, iar selecţionerul încearcă să-şi creeze cel mai puternic lot posibil. S-a grăbit însă anunţând prea din timp convocaţii, pentru că mulţi dintre ei dezamăgesc şi nu se ştie ce se mai poate întâmpla în două săptămâni.

Adrian Popa şi Bogdan Stancu sunt primele nume care par din alt film în lista Federaţiei. Cei doi au fost deja anunţaţi în lotul stabil pentru următoarea partidă din preliminariile Mondialului rusesc, dar nu ştim după ce criterii. Daum a încercat o explicaţie, dar nu se susţine! Mijlocaşul transferat cu mare fast la Reading nu face faţă contactului cu liga a doua engleză şi tehnicianul Jaap Stam nu-l bagă în seamă. Sâmbătă, în înfrângerea de la Preston, scor 0-3, fostul stelist a fost uitat pe bancă, deşi „Regii” au fost conduşi tot meciul. Acesta a adunat doar 100 de minute în trei jocuri şi statutul său pe Madejski Stadium este foarte instabil, fapt care nu are cum să ajute naţionala. 

Veşti proaste vin şi din Turcia, unde Bogdan Stancu e accidentat şi n-a mai jucat de la finalul lunii trecute. Gicu Grozav abia aşteaptă ca măcar unul dintre cei doi să sară din schemă pentru a apărea el la Mogoşoaia. Culmea, tocmai cei lăsaţi pe dinafară fac furori. Cristi Tănase a marcat ambele goluri ale victoriei lui Karabuk în faţa lui Adanaspor, iar la primul a primit pasa decisivă chiar de la Paul Papp. Astfel, „Dodel” devine legitim în a se plânge că Daum îl ignoră intenţionat şi n-ar fi de mirare ca neamţul să retragă anumite telegrame şi să trimită altele.

Lucescu s-a îndepărtat de titlu în Rusia


    Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu şi Zenit au început returul la fel de greu cum au încheiat prima parte a campionatului. După egalul de debut, scor 0-0 pe terenul lui CSKA Moscova, trupa din Sankt Petersburg a pierdut la Amkar Perm, scor 0-1, şi rămâne la opt puncte în spatele lui Spartak, trupa din capitală părând favorită la câştigarea titlului. Din păcate, Zenit va tremura până la final şi pentru locul 2, care duce în preliminariile Ligii Campionilor, pentru care se va bate cu CSKA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net