De ce refuză Ștefan Radu să vină la naționala României? Un apropiat a dezvăluit totul

Ultima actualizare:

    Românul se poate califica azi pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor, dacă nu pierde derby-ul cu InterFoto Click!
Românul se poate califica azi pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor, dacă nu pierde derby-ul cu InterFoto Click!

În vârstă de 31 de ani, fundașul celor de la Lazio, Ștefan Radu a renunțat să mai răspundă afirmativ convocărilor la echipa națională.

Totul a pornit de la un eveniment din 2008, de când fotbalistul nu a mai îmbrăcat tricoul ”tricolor”. Dezvkuirea a fost făcută de antrenorul care l-a crescut pe fundaș, actualul selecționer al naționalei U19, Adrian Boingiu. Potrivit acestuia, fotbalistul a fost extrem de dezamăgit de reacția fanilor al meciul de la Cluj, pierdut de România, 0-3, cu Lituania. Atunci, Radu a avut o evoluție slabă și a fost schimbat la pauză, iar fanii l-au huiduit și l-au înjurat.

”Mi-a spus: 'Domn' profesor, îmi pare foarte rău, aş fi vrut să vin, am avut un moment în care am plâns atunci la Cluj, când au făcut aşa... şi, din momentul ăla, am decis să ma dedic echipei de club. Pentru că aici e familia, aici sunt banii, nu pot să mă duc pe două fronturi. Am avut nişte probleme de genunchi care au trebuit să se rezolve într-un fel sau altul şi nu puteam să risc să rămân pe drumuri”, a povestit Boingiu la Telekomsport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net