An de coşmar pentru CFR Cluj

Ultima actualizare:

    Partida pierdută acasă cu  Astra a adâncit criza la CFR
Partida pierdută acasă cu Astra a adâncit criza la CFR

Schimbarea lui Andone cu Paulo Sergio pe banca celor de la CFR Cluj nu a adus nici o schimbare. Şocul a avut efectul scontat doar în primele două meciuri ale tehnicianului portughez: 2-0 în Cupa României, cu FC Botoşani, şi 5-0 în campionat, cu FC Braşov. De atunci însă, formaţia din Gruia a luat-o iarăşi în jos.

Mai întâi, a fost înfrângerea de pe teren propriu, cu Galatasaray, în Liga Campionilor, iar sâmbătă a venit un alt eşec, tot acasă, 0-2 cu Astra Giurgiu. Între cele două meciuri pierdute, a fost şi o victorie, la limită, la Chiajna, însă, per ansamblu, seria neagră din campionat a scos pe CFR din lupta pentru titlu înainte de terminarea turului! Statistica scoate şi mai mult în evidenţă sezonul mult sub aşteptări pe care îl traversează CFR.

Niciodată de la promovarea echipei în Liga I, în sezonul 2004-05, nu s-a întâmplat ca, după 16 etape, formaţia din Gruia să fie la 16 puncte de lider, cum e în acest moment!

În plus, doar în alte două rânduri, ardelenii au avut mai puţine puncte decât acum după 16 runde. Se întâmpla în stagiunea în care clubul a revenit în prima ligă (24 de puncte), şi în 2010-2011 (23 de puncte). În ambele cazuri însă, CFR era mai aproape de lider, distanţa fiind de 12 puncte, respectiv 10 puncte de primul loc.

În aceste condiţii, meciul cu Braga a devenit unul de totul sau nimic pentru formaţia ardeleană. „E imposibil să mai prindem Steaua. Ne-a mai rămas Cupa României, plus meciul cu Braga, de marţi, care e deosebit de important pentru noi. În funcţie de rezultatul jocului cu Braga, vom vedea dacă ne vom lupta şi pentru primăvara europeană sau doar pentru locurile 2-3 în campionat", a declarat patronul clubului, Arpad Paszkany.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net