Deac este şoferul lui Pancu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Implicat într-un scandal de proporţii în 2008, după ce a fost prins băut la volan şi trimis în instanţă, liderul din vestiarul Rapidului a devenit pieton. Acum, Pancone apeleză la colegi pentru a ajunge la antrenamente.

Rapidul merge ceas în campionat, iar Răzvan Lucescu vorbea de unitate şi în vestiar. Acest lucru se vede şi în afara terenului, pentru că fotbaliştii se ajută între ei.

Proaspăt ajuns la Rapid de la Schalke, Ciprian Deac îl duce acasă de la antrenamentele de la ProRapid pe veteranul Daniel Pancu. Atacantul a rămas fără carnet, după lungi procese în care a fost implicat din 2008 până în prezent.

simeon stalpnicul png

Pancu a fost trimis în instanţă pentru că a condus sub influenţa alcoolului şi riscă dosar penal şi cinci ani după gratii, deoarece în momentul în care a fost prins de Poliţie calculul alcoolemiei a indicat o valoare de 2,5 la mie!

Chiar dacă nu mai conduce el, "Pancone" are parte de un drum liniştit, mai ales că Deac deţine un BMW X6, de 70.000 de euro, adus din Germania.

Pregăteşte botezul micuţei Maria Victoria

În afara terenului, Pancu se pregăteşte pentru botezul fiicei sale, de două luni şi jumătate. Micuţa Maria Victoria va fi creştinată la începutul lunii septembrie, iar părinţii spirituali ai acesteia vor fi naşii de cununie ai cuplului, Adrian Iencsi şi soţia sa.

„Mihaela se simte foarte bine după naştere, la fel şi fetiţa noastră. Este un copil foarte cuminte şi până acum nu am avut probleme cu ea, doarme şi mănâncă la ore fixe iar în felul acesta ne putem odihni şi noi", a declarat jucătorul Rapidului. Fotbalistul mai are un băiat pe nume David (7 ani), care este foarte pasionat de fotbal şi speră să calce pe urmele tatălui său.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net