Dedicaţie pentru Daum

Ultima actualizare:

    FOTO: EPA
FOTO: EPA

Dacă Daum nu va face o convocare de ultim moment, cel mai în formă atacant român va rata întâlnirea tricolorilor cu Polonia, în preliminariile CM.

Se apropie meciul cu polonezii de pe Arena Naţională (11 noiembrie) şi sporesc regretele că nu-l vom putea vedea la lucru pe Claudiu Keşeru. Vârful echipei Ludogoreţ e pe val, salba de goluri marcate în Bulgaria fiind completată de o reuşită mult mai preţioasă, în Liga Campionilor. 

simeon stalpnicul png

Marţi seară (1 noiembrie), în meciul de acasă cu Arsenal, echipa din Razgrad a condus cu 2-0 după un sfert de oră, unul dintre goluri fiind opera lui Keşeru, cu o reluare simplă din careu. Atacantul de 28 de ani i-a mai dat astfel o „palmă” lui Daum, care a mers pe mâna altor jucători ofensivi, pe postul lui fiind preferaţi Andone, Alibec şi Ivan. „Am primit decizia, am acceptat şi mi-am văzut de treabă la club. Sunt sănătos, familia e bine, ce pot să cer mai mult?”, a declarat Keşeru. Chiar dacă vrea să arate că nu e afectat, fostul stelist a fost dat de gol de colegul său de la Ludogoreţ, Moţi. „Normal că e dezamăgit, aşa şi trebuie să fie”, a spus fundaşul. Rămâne de văzut ce va avea de spus Daum, selecţionerul având posibilitatea de a-l chema în cele din urmă pe Keşeru la lot, însă doar cu acordul campioanei Bulgariei.

Moţi l-a făcut mare pe Özil

simeon stalpnicul png

Ludogoreţ a condus-o cu 2-0 pe Arsenal, dar „tunarii” au întors rezultatul (2-3) cu un gol magnific reuşit de mijlocaşul Özil pe final de meci. Neamţul a creat de unul singur o fază memorabilă, în care a dat mingea peste portarul lui Ludogoreţ, după care a umilit printr-un dribling fin doi fundaşi veniţi la intercepţie, unul dintre aceştia fiind Moţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net