Denis Alibec, alergat de hoți în Spania

Ultima actualizare:

    Denis AlibecFOTO: Sportpictures.eu
Denis AlibecFOTO: Sportpictures.eu

Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Denis Alibec la Astra, a dezvăluit pentru prosport.ro că fotbalistul a avut nevoie trei luni să revină pe teren din cauza unui ghinion teribil.

Tehnicianul a povestit că internaționalul român se plimba pe o stradă din Spania, când a fost atacat de niște hoți, care vroiau să-I ia ceasul de lux de la mână. Fotbalistul nu s-a lăsat și a început să fugă de ei. Problema este că, operat fiind de câteva zile, i-a plesnit operația și a ajuns din nou la spital. Povestește Marius Șumudică: ”Ieșise de două zile din operație, era în recuperare. Se operase în Spania și l-au urmărit niște hoți. Au vrut să îi fure ceasul.  El nu avea voie să facă efort și a trebuit să fugă ca să ajungă într-o zonă mai populată și i-a recidivat acea problemă.  Și a pierdut sezonul. L-au văzut că avea un ceas mai de valoare. Au vrut să îl deposedeze de ceas. În primă instanță, uiți și vrei să fugi. Iar el nu avea voie să facă efort”, a declarat tehnicianul pentru prosport.ro.

Alibec s-a accidentat la 19 ianuarie, în cel mai bun meci al său pentru Kayserispor. Marcase două goluri în victoria cu 2-0 cu Basaksehir, dar a suferit o ruptură musculară în minutul 79. A fost înlocuit, apoi trimis la operație în Barcelona, unde a avut și pățania povestită de Șumudică. A revenit pe teren abia pe 16 aprilie, când a jucat două minute în meciul cu Konyaspor. Apoi, din ultimele 8 partide a mai avut evoluții sporadice în patru dintre ele. Chiar dacă anul acesta a jucat foarte puțin, Alibec se regăsește pe lista jucătorilor convocați de selecționerul Mirel Rădoi pentru amicalele cu Georgia (2 iunie - Ploiești) și Anglia (6 iunie – Middlesbrough).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net