Dennis Man, al 15-lea fotbalist de la FCSB infectat cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Dennis ManFOTO: Sportpictures.eu
Dennis ManFOTO: Sportpictures.eu

Ghinionul le-a mai dat o lovitură sub centură celor de la FCSB. Nu doar că niciunul dintre jucătorii bolnavi încă de săptămâna trecută nu s-a vindecat, dar pe lista infectaților a intrat, după ultimul control, și cel mai în formă jucător, Dennis Man.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani era cel mai în formă jucător din Liga 1, însă nici el nu a scăpat de virusul care face ravagii la FCSB. El a devenit, după controlul efectuat la clinica agreată de UEFA, al 15-lea fotbalist din locul bucureștenilor depistat pozitiv și, evident, nu a mai avut voie să evolueze în meciul cu Slovan Liberec, din turul 3 preliminar al Ligii Europa, partidă programată aseară, după închiderea ediției. Mai mult, ca și cum asta nu era de ajuns, Florin Tănase și antrenorul Toni Petrea, despre care se știa că sunt vindecați, testele făcute în regie proprie fiind negative, au fost trecuți din nou pe lista bolnavilor după controlul oficial, așa că nici ei nu vor fi prezenți în teren sau pe bancă.

Situația de la FCSB se pare că este însă mult mai gravă și ar trebui să ne așteptăm la multe alte infectări, deoarece până și antrenorul echipei a doua, Bogdan Vintilă, cel care spunea că boala aceasta e doar o răceală cu marketing-ul bun, s-a îmbolnăvit.

Norocul FCSB-ului a fost că, în ultimele 24 de ore, conducătorii s-au mișcat și au făcut trei transferuri, profitând de portița oferită de UEFA. Astfel, au putut trimite spre forul european o listă cu 15 jucători, cu doi mai mult decât limita minimă admisă pentru disputarea unui meci. ”Au comunicat în această după-amiază lista la UEFA, există 15 jucători pe lista comunicată forului european, aşa încât partida de diseară se va disputa. În ultimele ore au reuşit trei transferuri. Din ceea ce am aflat de la persoana responsabilă din cadrul ligii, (n.r. - la FCSB) nu există cazuri care să prezinte simptome mai grave, jucătorii duc pe picioare această boală, asta a fost experienţa cu toate cazurile de Covid care au apărut la cluburile din Liga I. Se pare că sistemul imunitar al jucătorilor de fotbal este mai puternic", a declarat Justin Ştefan, secretarul general al LPF, la Digi24, precizând că nu ştie cine a fost "pacientul 0" la FCSB.

FCSB a făcut trei transferuri peste noapte

Cei trei salvatori ai echipei au fost jucătorii lui FC Hermannstadt, atacantul Goran Karanovic şi mijlocaşul David Caiado, dar și fostul fundaș dreapta al FCSB, Gabi Enache,ultima dată la o echipă din spațiul ex-sovietic. Toți aceștia au fost legitimați în ultimele ore permise de regulament și au fost împrumutați până la iarnă. Totuși, nu este exclus ca înțelegerile lor să fie încheiate facă echipa ratează calificarea în grupele Ligii Europa, singurul obiectiv real al lui Gigi Becali în fotbal, în afara transferurilor visate pe bani mulți.

Florin Tănase, marți negativ, miercuri pozitiv

Cel mai ciudat caz din lotul FCSB este cel al lui Florin Tănase. Acestea fusese găsit negativ la testul făcut marți, și toată lumea își făcea planuri că el va reveni pe teren la meciul cu Slovan Liberec. Numai că, stupoare, la testul de miercuri, făcut la cabinetul agreat de UEFA, el a ieșit din nou pozitiv, așa că nu va avea voie să joace. La fel s-a întâmplat și în cazul antrenorului Toni Petrea, dar și al antrenorului cu portarii, Marius Popa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net