Adversara clujenilor din Liga Europa a câştigat ultimele trei titluri de campioană în ţara ex-sovietică. Alashkert – CFR Cluj se joacă joi, ora 19.00, în direct la Digi şi LookPlus.


Deplasarea de de la Erevan e o aventură în necunoscut pentru campioana României în turul trei preliminar al Ligii Europa. Despre FC Alashkert nu se pot spune multe lucruri în ceea ce priveşte performanţele europene sau numele fotbaliştilor din lot. Impresionant e doar faptul că Alashkert e echipa din fotbalul armean la care se investesc cei mai mulţi bani, iar rezultatele se văd, galben-negrii câştigând ultimele trei ediţii de campionat.

„Am văzut două meciuri de-ale lor şi am observat doi jucători care pot face diferenţa la faze fixe. Ne trebuie un rezultat bun care să ne uşureze returul”, a declarat antrenorul CFR-ului, Toni Conceicao.

În meciul de mâine, ardelenii nu se vor putea baza pe Ciprian Deac şi Giuseppe de Luca, accidentaţi, în timp ce argentinianul Culio e suspendat după cartonaşul roşu primit la Malmö.

„Suntem favoriţi, ar fi bine pentru noi să ajungem în grupe, totul depinde de noi”, a precizat atacantul George Ţucudean. Dacă trece de Alashkert, CFR Cluj va juca în play-off-ul Ligii Europa cu Legia Varşovia (Polonia) sau Dudelange (Luxemburg).

 
 
Loading...
Citeste tot despre: