ASU Poli Timişoara, echipa suporterilor, a promovat matematic în liga secundă, iar ACS, echipa condusă de autorităţile locale, e aproape retrogradată în aceeaşi divizie.


ASU Poli e prima în clasament, cu 58 de puncte, şi două meciuri rămase de disputat, iar echipa de pe locul secund Performanţa Ighiu e la patru lungimi în spate şi mai are de disputat doar o partidă. Metalurgistul, formaţia de pe poziţia a treia, are şapte puncte mai puţin şi două etape de jucat.

Îna ceste condiţii, ASU e promovată deja, fiind la a treia reuşită consecutivă de acest gen, clubul deţinut de suporteri datând din 2012.

Fanii au sărbătorit, creând o atomsoferă incediară, cu sute de torţe aprinse pe malul Begăi. "Eu am stat până la 1.30 dimineaţa, dar ei au mai rămas. Vreau să le mulțumesc, au fost de la început alături de echipă şi vreau de asemenea mulțumesc jucătorilor și antrenorilor", a spus managerul general, Marius Cociu.

De partea cealaltă, ACS Poli Timişoara e aproape retrogradată şi în Liga a II-a va exista derby de Banat. Echipa Primăriei a pierdut cu 1-4 meciul cu Botoşani şi acum echipa are 20 de puncte la cinci distanţă de locul de baraj, ocupat de Voluntari, cu două etape înainte de final.

Loading...

Alte articole