Derby românesc în China: „Super-Dan” cu ocaziile, Oli cu golurile

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu nu a putut să producă minunea în China şi după o nouă înfrângere, 0-2 acasă cu Guangzhou R&F, a retrogradat matematicFoto: Click!
Dan Petrescu nu a putut să producă minunea în China şi după o nouă înfrângere, 0-2 acasă cu Guangzhou R&F, a retrogradat matematicFoto: Click!

Derby-ul românesc din China s-a încheiat cu victoria lui Olăroiu (3-1), deşi marile ocazii au aparţinut echipei lui Petrescu. Guizhou Zhicheng a trecut pe lângă o victorie uriaşă, în deplasare la Jiangsu Suning, dar formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu a revenit spectaculos de la 0-1 la 3-1.

Cei doi tehnicieni români s-au confruntat azi în premieră în campionatul Chinei. Meciul Jingsu Suning – Guizhou Zhicheng a propus un duel între o certă candidată la titlu şi „lanterna roşie” a campionatului. Victimă sigură pe hârtie, gruparea lui Dan Petrescu şi-a depăşit condiţia şi a arătat mult fotbal.

Din păcate, elevii lui „Super-Dan” s-au întrecut în ratări, exasperându-l pe tehnicianul român. În cele din urmă, oaspeţii au deschis scorul la mijlocul reprizei secunde, trezind la viaţă formaţia lui Olăroiu. Profilându-se o surpriză colosală, jucătorii lui Oli s-au pus pe treabă şi au marcat de două ori pe parcursul a numai trei minute (72-74). Din acest moment, Guizhou Zhicheng s-a prăbuşit, iar Jiangsu Suning a mai punctat o dată pe final de meci.

Per total, confruntarea Olăroiu – Petrescu s-a încheiat cu un 3-1 care n-a reflectat însă realitatea din teren. Cu acest rezultat, echipa lui Olăroiu s-a apropiat la cinci puncte de liderul clasamentului, în timp ce Dan Petrescu va mai rămâne, cel puţin o perioadă, pe ultimul loc. Până la finalul sezonului în China mai sunt 14 runde.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net