Desene animate pe corpul lui Neymar

Ultima actualizare:

    Neymar este îndrăgostit de tatuaje
Neymar este îndrăgostit de tatuaje

La fel ca Ibrahimovic şi ca alţi fotbalişti de top, Neymar e îndrăgostit de tatuaje. Sud-americanul a ţinut să arate că n-are nimic de ascuns, dezvăluind mesajele care stau în spatele fiecăreia din numeroasele inscripţii de pe corpul său.

2015 e cel mai reuşit an din cariera lui Neymar, brazilianul reuşind să intre în cursa de trei pentru “Balonul de Aur”, alături de eternii candidaţi Messi şi Ronaldo. Recent, atacantul Barcelonei le-a făcut o surpriză admiratorilor, “dezbrăcându-se” de secrete. Mai exact, şi-a dezvăluit în presa din ţara natală toate tatuajele, în număr de 26, majoritatea dintre ele fiind mesaje către cei dragi şi concepţii de viaţă. 

Comparativ cu Ibrahimovic, care are trunchiul complet acoperit de desene, Neymar şi-a concentrat opera de artă pe braţele superioare. Aici găsim în primul rând tatuaje adresate celor apropiaţi. Astfel, cuvântul “Family” nu mai are nevoie de prezentare, în timp ce chipul surorii sale Raffaella tronează pe braţul drept. Neymar nu l-a uitat nici pe fiul său, Davi Lucca, căruia i-a dedicat un tatuaj special, cu data naşterii, 24.08.2011.

De asemenea, a dovedit că e un romantic, pe mâna stângă având inscripţionat cuvântul “Love” (dragoste, în engleză). Există şi un tatuaj misterios, “Neverending love” (Dragoste fără sfârşit), despre care se spune că e legat de marea sa iubire, Bruna Marquezine, modelul brazilian de care s-a despărţit recent.

De tatuaje n-au scăpat nici degetele de la mâini, unde Neymar şi-a creionat o coroană regală, dar şi simbolul păcii. Credincios, Neymar şi-a tatuat semnul crucii pe partea din spate a gâtului, alături de cuvântul “Blessed” (Binecuvântat). Apoi, pe braţul stâng descoperim alte două pasaje biblice, iar pe piept iese în evidenţă o scurtă rugăciune.

Cel mai recent tatuaj al său înfăţişează un copil cu o minge în mână într-o favelă braziliană, visând la un teren de fotbal. Am lăsat la final tatuajele care definesc personalitatea lui Neymar.

Pe gleznele, starul Barcelonei şi-a gravat în limba maternă cuvintele “Îndrăzneală” şi “Bucurie”. “Viaţa e o glumă” şi “Toate sunt trecătoare” sunt două principii le care Neymar ţine foarte tare, ambele fiind tatuate pe corpul său.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net