Deţinătoarea Cupei, FC Voluntari, eliminată în 16-imi!

Ultima actualizare:

    Elevii lui Claudiu Niculescu au câştigat lejer meciul cu Sepsi
Elevii lui Claudiu Niculescu au câştigat lejer meciul cu Sepsi

FC Voluntari, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată, miercuri, în 16-imile de finală ale Cupei României, fiind învinsă, cu scorul de 1-0 după prelungiri, de Hermannstadt.

FC Voluntari a pierdut în faţa divizionarei secunde AFC Hernannstadt, 0-1. După 0-0 în 90 de minute, golul a fost înscris de Răzvan Dîlbea, printr-o reuşită senzaţională: în minutul 97 a preluat pe piept în afara careului şi a tras de la peste 20 de metri, plasând mingea aproape de vinclu.

Pe lângă eliminare, trupa lui Claudiu Niculescu a suferit şi pierderea golgheterului Alexandru Tudorie (7 goluri în Liga 1). El a fost accidentat în prelungiri de portarul advers la o fază în care ilfovenii puteau primi lovitură de la 11 metri. Tudorie a fost scos cu targa de pe teren.

Alte rezultate:

ASA Târgu Mureş a fost învinsă în 16-imi de Unirea Slobozia, scor 4-0. Toate cele patru goluri au fost înscrise de Nelu Bucă (minutele 9, 10, 16 şi 25).

Tot miercuri, CS Afumaţi a acces în optimi după 5-2 cu UTA Arad, Gaz Metan Mediaş a învins cu 2-1 Metaloglobus, Juventus Bucureşti s-a impus cu 2-1 în faţa Daciei Unirea Brăila şi Chindia Târgovişte s-a impus cu 1-0 în meciul cu Academica Clinceni.

Partidele ASU Politehnica Timişoara - ACS Poli Timişoara, Concordia Chiajna - Astra şi CS Sănătatea Cluj-Napoca - FCSB au loc de asemenea miercuri.

Marţi au acces în optimi CSM Poli Iaşi (2-1 cu FC Argeş), CS Mioveni (4-2 la loviturile de departajare cu ACS Petrolul 52), AS FC Universitatea Cluj (2-1 cu CS Ştiinţa Miroslava) şi CSU Craiova (2-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe).

Meciurile AFC Botoşani - CFR Cluj şi CS Aerostar Bacău - Dinamo se dispută joi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net