"Diavolii" şi-au filmat iadul

Ultima actualizare:

    Una dintre pietrele aruncate de fanii lui West Ham tocmai şi-a atins ţintafoto: Getty
Una dintre pietrele aruncate de fanii lui West Ham tocmai şi-a atins ţintafoto: Getty

Când s-au prezentat la arena lui West Ham, “diavolii” de la Manchester United au văzut iadul. Terorizaţi, jucătorii echipei oaspete s-au baricadat în autocar şi au filmat întreaga scenă.

West Ham a jucat marţi seară ultimul meci oficial pe bătrâna arenă „Upton Park” (din sezonul viitor, „ciocănarii” se mută pe Stadionul Olimpic din Londra), dar evenimentul a fost stricat de incidentele violente petrecute înaintea partidei cu Manchester United (3-2). Înfierbântaţi, suporterii lui West Ham au găsit de cuviinţă să-i primească pe „diavoli” cu o ploaie de pietre, sticle şi alte obiecte contondente. Până la intervenţia forţelor de ordine, autocarul lui United a fost lovit din toate părţile, iar înăuntru s-a declanşat haosul. 

Speriaţi, jucătorii echipei din Manchester şi-au părăsit locurile şi s-au îngrămădit pe culoarul dintre scaune, aplecându-se cât se poate de mult pentru a nu fi atinşi de „proiectilele” de afară. Fotbaliştii antrenaţi de Louis Van Gaal, inclusiv vedeta Wayne Rooney, au găsit însă resurse să-şi folosească telefoanele mobile pentru a filma şi a fotografia ceea ce se petrecea în jurul lor. 

După meci, care a început cu o întârziere de 45 de minute, unii dintre „diavoli” au postat filmuleţe şi fotografii pe reţelele de socializare. Pe lângă coşmarul din parcarea stadionului, Manchester United a mai suferit o lovitură pe „Upton Park”. Pierzând întâlnirea cu West Ham, multipla campioană a Angliei riscă să termine campionatul pe poziţia cincea, în afara locurilor care duc în Liga Campionilor.

Click! spune

500.000 de euro este preţul luxosului autocar de 45 de locuri folosit de Manchester United. Pagubele au fost estimate la 2.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net