Dică îi răspunde patronului: "Cer un fundaş central de două luni!"

Ultima actualizare:

    Luna de miere a lui Dică la FCSB s-a terminat. Becali i-a dat deja primele ordine despre cine să intre în primul 11 şi cine să dispară din vestiarFoto Click!
Luna de miere a lui Dică la FCSB s-a terminat. Becali i-a dat deja primele ordine despre cine să intre în primul 11 şi cine să dispară din vestiarFoto Click!

FCSB a primit două goluri uşoare de la cehi şi a fost evident pentru toată lumea că apărarea a fost punctul slab al vicecampioanei României.

Enache a fost mult sub nivelul său în flancul drept, Bălaşa şi Larie n-au dat siguranţă în centru, iar Momcilovic, doar o umbă a celui de anul trecut. Dacă Budescu şi Teixeira nu salvau situaţia prin două goluri din faze mai mult individuale, FCSB putea chiar să piardă în faţa celor din Plzen şi să-şi ia adio de la calificare încă de la Bucureşti. Nicolae Dică ştie asta, dar spune că cei din conducere i-au făcut inflaţie de jucători valoroşi de la mijloc în sus, dar l-a lăsat descoperit în apărare, unde nu i s-au îndeplinit cerinţele din pregătiri. Tehnicianul ia totuşi apărarea gafeurilor de aseară, ştiind că probabil tot la mâna lor va rămâne şi nu e productiv să-i lovească suplimentar. "Deocamdată, aceștia sunt jucătorii. Trebuie să mai aducem cel puțin un fundaș central, am spus acest lucru, am încercat, de când am venit eu la Steaua, dar nu am reușit. Nu avem nicio vină atunci când impresarii ne trimit un jucător, iar el nu mai vrea să vină la noi. Am încercat și din campionatul României, dar am fost refuzați. Un jucător din Portugalia mi-a spus că vine la Steaua și când i-am prezentat oferta mi-a spus că nu mai vine și s-a dus în liga a doua din Spania.

Eu sunt mulțumit de randamentul lui Enache. Și astăzi, pe partea ofensivă, a reușit să dea foarte multe centrări. Nu înțeleg de ce este criticat. Junior Morais a jucat bine și eu consider că avem nevoie de el la mijlocul terenului, mai ales că îl avem pe Momcilovic, care anul trecut a fost unul dintre cei mai buni fundași stânga din campionatul României. Este păcat ca unul dintre cei doi să stea pe bancă", a declarat Nicolae Dică.

Gata, Becali se bagă la echipă! Au trecut 3 meciuri, nu 4!

Gigi Becali spunea înainte de începutul campionatului că-i dă lui Dică 4 etape răgaz să meargă pe mâna lui, dar dacă o dă în bară se va băga peste el la echipă. Patronul n-a rezistat însă nici măcar aceste 4 meciuri, după al treilea oficial al veri, cel cu Plzen, luând foc şi anunţînd schimbări radicale în vestiar. Miza numărul 1: apărarea!

”În primul şi în primul rând, eu încă mai cred în calificare, nu este pierdută încă. Pe realitate, normal nu avem cum să ne calificăm dacă nu avem fundaş central. Dacă joacă unul, iar unul face cadouri... Mai bine termini 0-0, decât 2-2.

La primul gol, unul se fereşte, celălalt se fereşte. Dă, mă, cu capul! Acum trebuie să improvizăm. Nu mai poţi să joci cu Larie. Au zis ei (Dică şi Mihai Stoica - n.r.) că vor lua un fundaş central, eu nu mă pricep. Avem fundaş dreapta, pe Pleaşcă. Dacă nu e în graţiile lui Dică, o să fie. Nu m-am băgat niciodată până acum, dar când e vorba de bani şi de echipa mea, nu am cum să stau aşa. Din moment ce îl ai pe Man şi îl bagi pe Achim... Nici nu mă aşteptăm să-l mai văd, uitasem că există Achim. Ai 2-2 și dacă vrei să dai gol îl bagi pe Man și nu pe Achim. E singura greșeală a lui. Ce explicații să ai? Nimeni nu poate da explicații când îl bagi pe Achim. Nu am nimic cu băiatul, dar n-o să-l mai vedeți. N-o să-l las în lot, ca să nu-l mai bage. Achim e problema! El nici nu știe ce joacă la Steaua, când intră. Stă pe acolo, se plimbă pe acolo. Trebuie să facem ceva, că nu avem ce face. Pierdem toate meciurile. Sunt aşa de supărat că nu mai vreau nimci la ora asta. Nu mai vreau să cumpăr nimic. M-am săturat. Tot cumpăr şi tot ne întrebăm cine să joace”, a spus Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net