Dică: ”Nu a mers nimic din ce am pregătit. Am făcut un joc foarte prost”

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică
Nicolae Dică

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat că echipei FCSB nu i-a ieşit la meciul retur cu Lazio nimic din ce a pregătit şi din ce şi-a dorit să facă.

FCSB a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, 5-1, de echipa Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0.

"Nu a mers nimic din ceea ce am pregătit, din ceea ce ne-am dorit să facem. Am vrut să facem acelaşi joc ca în tur. Lazio are jucători de unu contra unu şi ne-au pus mari probleme în această seară. Le-am spus să nu mai greşim mingi în zona centrală, ca la meciul cu Dinamo, dar din păcate am greşit şi în această seară. Am făcut un joc foarte prost şi defensiv şi ofensiv", a spus Dică la ProX.

El a precizat că este dezamăgit şi că speră ca FCSB să treacă în sezonul viitor de faza în care a ajuns în acest an. "Nu reuşim să facem două jocuri la fel de bune. Şi cu Sporting am făcut un joc bun în tur şi în retur nu am mai avut aceeaşi prestaţie. La meciul tur cu Lazio i-am surprins şi acum, la retur, nu am mai putut să facem acest lucru. Am văzut jucători de mare calitate la Lazio. Este diferenţă mare între ei şi noi", a adăugat tehnicianul.

Dică a precizat că acum FCSB se va concentra pentru campionat şi Cupă. "Rămân campionatul şi Cupa României. Am reuşit o performanţă, să ieşim din grupe, am adus-o pe Lazio la Bucureşti şi trebuie să vedem şi lucrurile bune pe care le-am reuşit".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net