Didier Drogba, la un pas de moarte în Senegal - VIDEO

Ultima actualizare:

    Drogba a scăpat  cu greu de furia  fanilor senegalezi
Drogba a scăpat cu greu de furia fanilor senegalezi

Naţionala Coastei de Fildeş a jucat sâmbătă seara la Dakar, în capitala Senegalului, returul ultimei faze de calificare pentru Cupa Africii din 2013. În prima manşă fusese 4-2 pentru ivorieni, iar în minutul 72 al partidei a doua, la scorul de 2-0 tot pentru trupa lui Drogba, lucrurile au degenerat, iar marcatorul ambelor goluri a fost aproape să fie ucis.

Ajunşi la scorul general de 2-6, iar echipa lor ca şi eliminată, fanii Senegalului au înebunit. O parte dintre ei au încercat să dea foc stadionului Léopold Sédar Senghor, dar obiectivul n-a fost atins. Apoi, s-a întâmplat ceva ieşit din comun, care se putea lăsa cu morţi printre jucători. Mai mulţi fani senegalezi au reuşit să pătrundă pe gazon, unde cele două echipe erau păzite de doar câţiva poliţişti şi, înarmaţi cu bâte şi chiar cu arme de foc confiscate de la forţele de ordine, au început să-i fugărească pe jucătorii ivorieni.

Poliţiştii le-au asigurat siguranţa jucătorilor

simeon stalpnicul png

Ţinta principală a fost Didier Drogba, fostul atacant al lui Chelsea, care a scăpat ca prin urechile acului baricadându-se pe tunelul către vestiare, în spatele unui cordon de poliţişti.

În incidente au fost rănite mai multe persoane, printre care şi ministrul Sporturilor din Senegal, El Hadji Malick Gakou. Meciul nu s-a mai reluat din acel minut 72, ivorienii au fost cu greu escortaţi la aeroport, iar Senegalul va pierde cu 3-0 la masa verde. Pe străzile din Dakar, violenţele au continuat până târziu în noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net