Cunoscut pentru felul său capricios de a fi, argentinianul Diego Maradona a fost din nou în prim-plan prin deciziile sale controversate. El a anunțat că pleacă de la Gimnasia La Plata, iar apoi s-a răzgândit.


Marți, Maradona (59 de ani) anunțase că demisionează din funcția de antrenor al echipei Gimnasia La Plata. Iar anunțul a fost făcut la  doar două luni şi jumătate de la numirea sa la cârma formației care a câștigat Copa Centenario în 1994. Motivul plecării sale? Faptul că preşedintele clubului, Gabriel Pellegrino, anunţase că nu va candida pentru un nou mandat la alegerile de astăzi. După nici trei zile, Maradona a revenit asupra deciziei și a scris pe o rețea de socializare: "Sunt foarte fericit să anunţ că rămân antrenorul echipei Gimnasia". Iar în spatele acestui anunț este faptul că Mariano Cowen şi Salvador Robustelli, candidaţii la preşedinţia clubului, s-au pus de acord ca, în cazul în care antrenorul rămâne, să-şi unească forţele şi să colaboreze pentru binele clubului. 
Maradona a preluat echipa Gimnasia la începutul lunii septembrie şi a reuşit să o urce două poziţii în clasament, de pe locul 24 pe 22, după trei victorii şi cinci înfrângeri.

 
 
Loading...