Din poartă pe podium

Ultima actualizare:

    Bogdan  Mircea Craiu (FOTO: WWW:ILFOVsport.ro)
Bogdan Mircea Craiu (FOTO: WWW:ILFOVsport.ro)

Liga a treia din fotbalul românesc este o sursă inepuizabilă de subiecte interesante. Una dintre ele îl are în prim plan pe Bogdan Craiu, un portar cu nume predestinat. Căci, un amănunt deloc de neglijat, atunci când nu apără buturile formaţiei CS Afumaţi, frânge inimi pe podiumurile de modă.

Pentru el, totul a început în liceu: "Eram în clasa a IX-a, am participat la concursul Mister Boboc, am câştigat primul loc şi un curs de modelling. Am intrat în contact cu cei de la MRA Models, cu care colaborez şi acum", a povestit Craiu pentru Ilfov Sport. La început nu a fost atras de această lume: "Aveam vreo 15 ani pe atunci, am fost la cursul acela, dar am rămas la fotbal. Iubeam prea mult mingea şi nu voiam să renunţ mai ales că jucam la Rapid".

A apărat în liga a treia şi Motroc, antrenorul de la tineretul Rapidului, l-a dus la Rocar, dar Şumudică l-a dat afară. Astfel a ajuns în liga a patra la Victoria APG. La 19 ani s-a decis să plece în Spania, a jucat 4 luni la FC Santboia, s-a întors acasă şi după ce a schimbat mai multe echipe, inclusiv una din Cipru, a ajuns la Afumaţi.

S-a hotărât să se dedice modellingului şi a prins din ce în ce mai multe contracte. A fost model pentru Adina Buzatu şi Alexandru Ciucu, a început să câştige bani şi să călătorească la Monte Carlo.

A realizat un pictorial alături de Ramona Bădescu pentru "Tabu", reclame pentru Orange, dar cel mai important pas a fost spotul pentru vodka Flirt, unde a jucat alături de Tomas Arana, actorul care l-a interpretat pe Quintus în "Gladiatorul".

CV Bogdan Mircea Craiu

Născut: 27.03.1987

Înălţime / greutate: 1,89 m / 82 kg

Echipe la care a jucat: juniori: Chimistul (de la 8 ani), Dinamo (de la 10 ani), Rapid (de la 14 ani); seniori: Rocar, Victoria APG, Santboià (Spania), Pro Sport, Adonis Idaliu (Cipru), CS Tunari, Juventus Bucureşti, CS Tunari, Afumaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net