Dinamo are un nou antrenor principal: Dusan Uhrin jr

Ultima actualizare:

    Dusan Uhrin jr va antrena DinamoFOTO: Sportpictures.eu
Dusan Uhrin jr va antrena DinamoFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo speră să iasă din cea mai urâtă perioadă din istoria echipei cu ajutorul unui tehnician care cunoaște fotbalul românesc, dar care nu a mai antrenat de un an și jumătate: cehul Dusan Uhrin jr.

Conform directorului general al dinamoviștilor, Florin Prunea, antrenorul s-a înțeles deja cu „câinii”, stabilindu-și chiar și staff-ul. Acesta este compus din foștii secunzi ai Eugen Neagoe, care și-a reziliat luni seară contractual cu ”alb-roșii”: Sebastian Moga și Iulian Mihăescu. ”Am apreciat foarte mult lucrul acesta. Dusan mi-a spus ca nu vine cu nimeni. Este mulțumit de antrenorii români, a mai lucrat cu români, are încrede în ei și vrea sa păstreze staff-ul lui Eugen Neagoe. Și noi vom fi alături de el cu tot ce are nevoie”, a declarat Prunea la Digi Sport. De-a lungul timpului, Uhrin jr. a mai antrenat două echipe din România: Poli Timișoara (2007-2008 și 2010-2011) și CFR Cluj (2009), nereușind să cucerească nici un trofeu. Aventura clujeană a durat, de altfel, doar cinci sătpămâni, el dându-și demisia după o ceartă cu căpitanul de atunci, Cadu. Actualul antrenor al dinamoviștilor are ca obiectiv calificarea echipei în play-off.

În vârstă de 52 de ani, Dusan Uhrin Jr. şi-a început cariera de antrenor principal în campionatul Cehiei la Bohemians Praga şi a mai antrenat echipele Mlada Boleslav (trei mandate), AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga. Mlada Boleslav este ultima echipă antrenată de Dusan Uhrin Jr., în sezonul competiţional 2017-2018, în prima ligă a campionatului din Cehia. Două trofee a câştigat Dusan Uhrin Jr. în carieră, campionatul şi Cupa Georgiei cu Dinamo Tbilisi, ambele în 2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net