Dinamo are un nou fundaş! Andrei Marc, prezentat oficial!

Ultima actualizare:

    Marc va întări apărarea dinamovistăfoto: Click
Marc va întări apărarea dinamovistăfoto: Click

Apărătorul Andrei Marc, ultima oară la Ceahlăul, a semnat un contract cu Dinamo valabil pentru următorii patru ani şi jumătate.

Marc, fundaş în vârstă de 21 de ani, a evoluat din 2009 la Ceahlăul, dar în această iarnă a depus memoriu pentru a deveni liber de contract după ce moldovenii nu i-a plătit mai multe salarii. El a fost prezentat azi după-amiază ca noul jucător din "Ştefan cel Mare", dar va debuta mai târziu, fiind în urmă cu pregătirea fizică.

"Mă bucur că am ajuns la Dinamo, un club cu tradiţie în fotbalul românesc, un club care tot timpul se bate la trofee şi mă bucur că am făcut acest pas", a declarat Marc.

"În primul rând, sunt bucuros că a mai venit un jucător de calitate, un jucător tânăr, aşa cum spunea şi Danciu, care, la 21 de ani, are foarte multe prezenţe în Liga I", a spus şi antrenorul Mihai Teja. "În sfârşit, am reuşit să îl legitimăm pe Andrei, după mult timp. Am aşteptat, dar aşteptarea a dat roade", a adăugat şi managerul sportiv Dănciulescu.

Marc a jucat în turul campionatului 15 meciuri pentru Ceahlăul şi a marcat trei goluri în Liga 1. Fundaşul e cotat la 750.000 de euro şi a fost şi pe lista Stelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net